Από την Τσεχία έως την Αργεντινή

Τα «δύσκολα» μας έφεραν κέρδος στη στοιχηματική Κυριακή (13/5).

Από την Τσεχία έως την Αργεντινή

Ένα παράδοξο σημειώθηκε μέσα στο Σαββατοκύριακο. Οι περισσότερες από τις ομάδες που υποτίθεται έριχναν την τελευταία τους ζαριά για την επίτευξη των στόχων τους δεν στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων. Και σχεδόν όλες παρουσιάζονταν ως ακλόνητα στάνταρ. Ευτυχώς αποφύγαμε τις περισσότερες, αλλά δεν ήταν δυνατό να αποφευχθούν όλες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Φιορεντίνα, η οποία μετά τους θριάμβους απέναντι σε Νάπολι και Τζένοα (εκτός), έχασε μέσα στο Αρτέμιο Φράνκι από την Κάλιαρι. Και η ευρωπαϊκή έξοδος ...πέταξε μακριά…

Πάντως, στα θεωρητικά πιο δύσκολα τα πράγματα πήγαν πολύ καλύτερα. Η Μπεσίκτας έφυγε νικήτρια έστω και δύσκολα από το «σπίτι» της μαχόμενης για την παραμονή Οσμανλίσπορ και πλήρωσε ικανοποιητικά.

Η Γιουβέντους που είχαμε χρησιμοποιήσει ως στοιχηματική βάση χθες και κινούμασταν με δύο αποτελέσματα αποδείχθηκε η ευκαιρία της ημέρας. Δεν ηττήθηκε και τα τριάρια της ισοπαλίας έγιναν δικά μας.

Τέλος, μιλήσαμε για τον Χάρι Κέιν και το πάθος του για να σκοράρει. Τελικά δεν αρκέστηκε μόνο στο ένα γκολ στο παιχνίδι με τη Λέστερ. Μας βοήθησε και ως anytime σκόρερ και μετά επιβεβαίωσε το «χρυσοφόρο» σε απόδοση ενδεχόμενο του να σημειώσει περισσότερα από ένα γκολ.

Με αισιοδοξία συνεχίζουμε και σήμερα, έστω σε ένα πρόγραμμα συρρικνωμένο. Κάνουμε αρχή από το πρωτάθλημα της Τσεχίας.

Ολοκληρώνεται η 28η από τις 30 αγωνιστικές του και η Σλάβια Πράγας προσπαθεί να κρατηθεί στη δεύτερη θέση που εξασφαλίζει παρουσία στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι αήττητη εδώ και 7 αγωνιστικές (5 νίκες, δύο ισοπαλίες) και φαίνεται φορμαρισμένη και προσηλωμένη στο στόχο της. Αντιμετωπίζει την Ντούκλα Πράγας που εξασφάλισε την παραμονή της την προηγούμενη εβδομάδα.

Έχουμε και μπαράζ ανόδου στην αγγλική Τσάμπιονσιπ. Επαναληπτικό. Στον πρώτο ημιτελικό στο Πράιντ Παρκ, η Ντέρμπι είχε νικήσει 1-0 τη Φούλαμ. Το αποτέλεσμα ήταν μαγική εικόνα. Οι Λονδρέζοι δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες όχι μόνο για να ισοφαρίσουν, αλλά και να κερδίσουν. Αν πιάσουν την ίδια απόδοση και το βράδυ, θα είναι φαβορί απέναντι στα «κριάρια».

Τελευταία αγωνιστική στην Αργεντινή. Το μεγαλύτερο μέρος της έχει ολοκληρωθεί τις προηγούμενες μέρες. Απόψε μεταξύ άλλων αναμετράται η Ρασίνγκ Κλουμπ με την Κολόν Σάντα Φε. Η Ρασίνγκ χρειάζεται τη νίκη, ώστε να τερματίσει στην ζώνη της εξόδου στο Κόπα Λιμπερταδόρες. Πολύ ανώτερη από την αντίπαλό της που έχει κίνητρο την 11η θέση (Κόπα Σουνταμερικάνα) και οφείλουν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων…

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Ντούκλα Πράγας – Σλάβια Πράγας 2 και Over 2,5
Φούλαμ – Ντέρμπι 1 και Over 2,5
Ρασίνγκ Κλουμπ – Κολόν Σάντα Φε 1