Ώρα αντίδρασης

Τρεις απόπειρες αξιώσεων στο σημερινό στοιχηματικό χάρτι

Ώρα αντίδρασης

Οι υπολογισμοί των παρόχων του στοιχήματος για τον τρίτο τελικό του Ολυμπιακό με τον ΠΑΟΚ στο βόλεϊ αποδείχθηκαν ακριβέστατοι. Πρώτο φαβορί με ελάχιστη απόδοση ήταν ο άσος και το τελικό 3-0 ήταν επίσης το σκορ με τη χαμηλότερη απόδοση.

Παράλληλα, στο ποδόσφαιρο, η Άρσεναλ έμεινε με δέκα παίκτες από το 15’ και δεν κατάφερε να αντισταθεί ιδιαίτερα στη Λέστερ. Τουλάχιστον η αναμέτρηση είχε μεγάλο σκορ, οπότε λειτούργησε η εναλλακτική του Over 2,5.

Σήμερα (10/5) το ενδιαφέρον περιορίζεται. Μαζί του και το αγωνιστικό πρόγραμμα. Διαλέξαμε τρεις αναμετρήσεις που παρουσιάζουν σε περίοπτη θέση ισχυρή ομάδα με στόχους και ποιότητα. Μας μένει να το αποδείξει στο γήπεδο.

Αρχικά στρέφουμε προσοχή στα πλέι οφ Βελγίου που εισέρχονται στην η από τις 10 αγωνιστικές τους. Η Μπριζ τερμάτισε πτώτη στην κανονική διάρκεια με πολύ μεγάλη άνεση. Ήταν ανώτερη όλων. Στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος όμως, αδυνατεί να ανταπεξέλθει και κινδυνεύει να χάσει τον τίτλο. Οφείλει να αντιδράσει άμεσα και η Σαρλερουά είναι ίσως η πιο βατή ομάδα του γκρουπ του πρωταθλητή και των θέσεων της ευρωπαϊκής εξόδου (Άντερλεχτ, Σταντάρ Λιέγης, Γάνδη και Γκενκ οι υπόλοιπες δυνάμεις).

Στην Τουρκία έχουμε τελικό Κυπέλλου. Η έκπληξη της διοργάνωσης Ακίσασπορ αναμετράται με τη Φενερμπαχτσέ. Η Φενέρ δεν έχει κατακτήσει τίτλο μετά το νταμπλ του 2016. Είναι φορμαρισμένη και κατά πολύ ανώτερη της αντιπάλου της. Αυτή απέκλεισε μεν τη Γαλατασαράι, όμως ο ισχυρός σύλλογος του ημιτελικού ζεύγους ουσιαστικά παρατάχθηκε με τη δεύτερη ομάδα στη ρεβάνς. Οι της Φενερμπαχτσέ αναμένονται σίγουρα πιο υποψιασμένοι.

Και στην Αργεντινή η Ρίβερ Πλέιτ έχει βρει ρυθμό και αποτελεσματικότητα. Προσπαθεί να βρει χώρο στις πρώτες 11 θέσεις (από τις 30) του πρωταθλήματος για να αγωνιστεί και του χρόνου στις διεθνείς διοργανώσεις της Λατινικής Αμερικής. Η Εστουδιάντες αντιμετωπίζει και αγωνιστικά και εσωτερικά προβλήματα. Προσθέτουμε ως εναλλακτική το under γιατί οι «εκατομμυριούχοι» προέρχονται από βαρύ πρόγραμμα, το οποίο θα επιβαρυνθεί εκ νέου από το βράδυ μέχρι τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Σαρλερουά – Μπριζ 2
Ακίσασπορ – Φενερμπαχτσέ 2
Ρίβερ Πλέιτ – Εστουδιάντες 1 και Under 2,5