Κερδίζουν οι «Στεφανουά»!

Η στοιχηματική επιλογή από το Κουπόνι του Σαββάτου (25/1). 

Κερδίζουν οι «Στεφανουά»!

Το… γιατρικό της Σεντ Ετιέν είναι το Κύπελλο. Είναι η μοναδική διοργάνωση στην οποία χαμογελάει τον τελευταίο καιρό, μιας και στο πρωτάθλημα μετράει τέσσερις διαδοχικές ήττες. Πιο πρόσφατη το 0-2 από τη Ναντ, ματς στο οποίο δεν άξιζε κάτι περισσότερο έχοντας, πάντως, ως ελαφρυντικό το ότι παρατάχθηκε με πολλές απουσίες. Σήμερα (25/1) αντιμετωπίζει τη Νιμ στο «Ζοφρουά – Γκισάρ» και έχει την ευκαιρία να «γυρίσει τον διακόπτη».

Οι «κροκόδειλοι» έχασαν – αν θέλετε- επίτηδες στο Κύπελλο από την Ντιζόν για να στρέψει αποκλειστικά και μόνο το βλέμμα της στο πρωτάθλημα. Η Νιμ βρίσκεται τρεις βαθμούς μακριά από τη 18η θέση, μετρώντας μια νίκη (2-0 τη Ρεμς) και μια ήττα (0-1 από τη Ρεν) ύστερα από τη χειμερινή διακοπή.

Με δυο βασικές απουσίες για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι, εκτός μάχης τέθηκαν ο στόπερ και αρχηγός Μπριανσόν και ο καλύτερος επιθετικός της, Ριπάρ. Η συγκυρία φαντάζει ιδανικοί για τους «Στεφανουά» προκειμένου να επιστρέψουν στα τρίποντα. Η Νιμ δεν είναι ομάδα που θα προκαλέσει προβλήματα και δικαίως οι μπουκ την έχουν φαβορί. Επιλογή μας ο άσος.

Πρόταση
Σεντ Ετιέν - Νιμ 21.00: 1 (1.72)