Μάντσεστερ: 2-3 γκολ στο ντέρμπι!

Ντέρμπι στο Μάντσεστερ απόψε (7/1) στις 22:00, με τις Γιουνάιτεντ και Σίτι να κοντράρονται στο Ολντ Τράφορντ για την ημιτελική φάση του Λιγκ Καπ.

Μάντσεστερ: 2-3 γκολ στο ντέρμπι!

Το Λιγκ Καπ είναι μια ευκαιρία για τους «κόκκινους διαβόλους», ώστε να διεκδικήσουν έναν εγχώριο τίτλο και είναι διπλή η πρόκληση αφού αντίπαλος είναι η συμπολίτισσα Σίτι. Ο Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ δεν υπολογίζει τους ΜακΤόμινεϊ, Πογκμπά, Ρόχο, Τουανζίμπε.

Η Σίτι προέρχεται από το επιβλητικό 4-1 επί της Πορτ Βέιλ (Β' Αγγλίας), παρά τις πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα. Είναι κάτοχος του Λιγκ Καπ και θέλει να πάρει ρεβάνς από τη Γιουνάιτεντ για την εντός έδρας ήττα 1-2 στο πρωτάθλημα, στις 7 Δεκεμβρίου. Ανέτοιμος ο Οταμέντι, εκτός ομάδας οι Σανέ και Λαπόρτ.

Με γηπεδούχο την Γιουνάιτεντ είχαμε 2-3 γκολ τρεις φορές στα τελευταία 4 παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων. Επίσης, οι κόκκινοι διάβολοι είχαν 3 φορές 2-3 γκολ σε ισάριθμα ματς του φετινού Λιγκ Καπ. Η Σίτι, η οποία είναι αήττητη σε 15 σερί ματς στην διοργάνωση, έχει 3/3 Over 2.5 γκολ στο φετινό Λιγκ Καπ!

Πρόταση
22:00 Μάντσεστερ Γ. - Μάντσεστερ Σ.: 2-3 γκολ (2.05)