Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης: Τα ειδικά στοιχήματα του «Clasico»

Διαβάστε έναν στοιχηματικό οδηγό για το μεγάλο ντέρμπι μεταξύ Μπαρτσελόνας και Ρεάλ Μαδρίτης. 

Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης: Τα ειδικά στοιχήματα του «Clasico»

Το μεγαλύτερο ντέρμπι του πλανήτη θα γίνει απόψε στις 21:00 και όλος ο ποδοσφαιρικός κόσμος ανεξαρτήτου ομάδας το περιμένει με μεγάλη αγωνία.

Φυσικά πέραν του κόσμου που θέλει απλά να το παρακολουθήσει, υπάρχουν και εκείνοι που θέλουν να στοιχηματίσουν πάνω σε αυτό. Οι εταιρίες στοιχημάτων μας δίνουν για ακόμα μία φορά αμέτρητες επιλογές.

Οι βασικές αγορές του αγώνα: Μπαρτσελόνα (1.75) Ισοπαλία (4.10) Ρεάλ Μαδρίτης (4.20).

Όπως γίνεται γρήγορα αντιληπτό για τις στοιχηματικές εταιρίες δεν είναι και τόσο ντέρμπι το παιχνίδι. Οι αποδόσεις τόσο της ισοπαλίας, όσο και της Ρεάλ Μαδρίτης είναι αρκετά υψηλές και αυτό είναι σίγουρα δελεαστικό. Οι δύο ομάδες βρίσκονται σε μέτρια κατάσταση (για τα δικά τους στάνταρ!) και προέρχονται από ισοπαλίες στο πρωτάθλημα. Η Μπαρτσελόνα αναδείχθηκε ισόπαλη με την Σοσιεδάδ, ενώ η Ρεάλ ισόπαλη με την Βαλένθια.

Η ερώτηση είναι θα μπουν επιθετικά ή συντηρητικά στο παιχνίδι; Είναι βέβαιο πως και οι δύο ομάδες θέλουν πάση θυσία τη νίκη, ωστόσο θα είναι δύσκολο να φτάσει κάποια εκ των δύο σε εύκολη επικράτηση.

Τα ειδικά στοιχήματα είναι πολλά, όμως το ρίσκο είναι αρκετά μεγάλο. Για παράδειγμα μπορεί κάποιος να στοιχηματίσει αν θα μπει το πρώτο γκολ πριν ή μετά το 28:00.

Από εκεί και πέρα μπορούμε να ποντάρουμε σε ότι μπορείτε να φανταστείτε. Κάρτες, γκολ, οφσάιντ, χαμένες ευκαιρίες, χρήση VAR και πολλά ακόμα.

Επίσης μην ξεχνάτε πως όλες οι διαδικτυακές εταιρίες προσφέρουν την επιλογή του «MatchCombo» ή αλλιώς «Φτιάξε Αγορά». Εκεί ο παίκτης μπορεί να επιλέξει όσα σημεία θέλει και να δημιουργήσει το δικό του δελτίο.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αυτή η επιλογή μπορεί να γίνει ΜΟΝΟ πριν την έναρξη του αγώνα και δεν προσφέρει CASH OUT.