Ποιες είναι οι αποδόσεις του Stoiximan για το φαβορι της Super League;

Διαβάστε αναλυτικά τα προγνωστικά του Stoiximan  για τους αγώνες της Super League με το μεγάλο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ (1/12, 19:30) να ξεχωρίζει.

Ποιες είναι οι αποδόσεις του Stoiximan για το φαβορι της Super League;

Βρισκόμαστε λίγο πριν τα μισά της διαδρομής για τον φετινό πρωταθλητή της Super League 1 και η διακοπή για τα προκριματικά του Euro 2020 αποτελεί μία πολύ καλή ευκαιρία για να τσεκάρουμε πώς έχουν διαμορφωθεί μέχρι στιγμής οι αποδόσεις των διεκδικητών του τίτλου στο Stoiximan.

Οι μάχες για τον τίτλο φέτος είναι πολύ σκληρές και αναμένεται ο τίτλος του πρωταθλητή να κριθεί στις λεπτομέρειες και με μικρή διαφορά στην βαθμολογία.

O Ολυμπιακός το Μεγάλο Φαβορί

Ο Ολυμπιακός φέτος δείχνει αποφασισμένος να επιστρέψει στον θρόνο του, καθώς δύο χρόνια μακριά από την κορυφή είναι πάρα πολλά για την ομάδα του Πειραιά. Οι ερυθρόλευκοι με τον Πέδρο Μαρτίνς στο τιμόνι τους και κάποιες πολύ σημαντικές προσθήκες στο ρόστερ τους, φιλοδοξούν να επιστρέψουν στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Πραγματοποιούν πολύ καλή πορεία μέχρι στιγμής, παίζουν αρκετά ελκυστικό ποδόσφαιρο και δικαίως βρίσκονται στην πρώτη θέση. Οι Πειραιώτες σύμφωνα με τους περισσότερους bookmakers είναι το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο, με την απόδοσή τους να κυμαίνεται κοντά στο 1,55 στο Stoiximan, πατήστε εδώ για περισσότερες λεπτομέρειες για τον bookmaker.

Οι Αποδόσεις των άλλων Ομάδων

Ελάχιστα πιο πίσω στην βαθμολογία ακολουθεί ο πρωταθλητής ΠΑΟΚ που θέλει να υπερασπιστεί τον τίτλο του και να διατηρήσει τα σκήπτρα του στην Super League. Μπορεί ο Λουτσέσκου να αποχώρησε από τον πάγκο της ομάδας το καλοκαίρι, όμως ο Αμπέλ Φερέιρα δείχνει να είναι άξιος συνεχιστής του Ρουμάνου στον πάγκο του Δικεφάλου. Αήττητοι παραμένουν οι Θεσσαλονικείς φέτος στο πρωτάθλημα, φιγουράροντας ως το δεύτερο φαβορί για τον τίτλο, με την απόδοσή τους να διαμορφώνεται στο 2,50.

Από εκεί και πίσω, επικρατεί το… χάος, καθώς όλοι θεωρούν πως το πρωτάθλημα θα είναι κούρσα για δύο. Η ΑΕΚ που κέρδισε το πρωτάθλημα πρόπερσι, μετά την περιπέτειά της με τον υποβιβασμό, φέτος βρίσκεται στο 30,00! Η Ένωση παραείναι ασταθής με την απόδοσή της και η αλήθεια είναι πως δεν πείθει ιδιαίτερα, ούτε φέτος.

Ο Παναθηναϊκός των χιλίων προβλημάτων δείχνει να βρίσκει ρυθμό σιγά σιγά μετά το κακό του ξεκίνημα, όμως η πιθανότητα να στεφθεί πρωταθλητής φέτος αγγίζει το εξωπραγματικό 750,00 σύμφωνα με το Stoiximan!

ΟΦΗ και Ξάνθη αποτελούν δύο ευχάριστες εκπλήξεις στο φετινό πρωτάθλημα μέχρι στιγμής, όμως οι αποδόσεις τους μαρτυρούν πως δεν έχουν και πολλές πιθανότητες για τον τίτλο του πρωταθλητή. Σύμφωνα με το Stoiximan λοιπόν οι Θρακιώτες βρίσκονται στο 2500,00 ενώ οι Κρητικοί στο 3000,00. Πολύ καλύτερα τα πράγματα για Άρη (750,00) και Ατρόμητο (750,00), όμως και πάλι με τέτοιες αποδόσεις δεν δείχνουν να έχουν ιδιαίτερες πιθανότητες για τον τίτλο.