Ταμείο και νέα αρχή

Επιτυχημένες όλες οι προτάσεις μας χθες σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο. Βασιζόμαστε σε τρία στάνταρ και ρισκάρουμε σε μεγάλα διπλά απόψε

Ταμείο και νέα αρχή

Λέμε καθημερινά και στο «ΦΩΣ» και στο «fosonline.gr» ότι παίζουμε στοίχημα όχι για να γίνουμε εκατομμυριούχοι, γιατί απλά δεν γίνεται. Ποντάρουμε για να ευχαριστιόμαστε περισσότερο τις αναμετρήσεις που παρακολουθούμε. Και το συνηθισμένο είναι να χαιρόμαστε σε φίλαθλο επίπεδο με την εξέλιξη των αγώνων, αλλά να μην βγαίνει το στοίχημα στο 100%.

Χθες συνέβη το αντίστροφο. Επιβεβαιώθηκαν και οι τέσσερις προτάσεις μας, αλλά δυσαρεστηθήκαμε με όσα είδαμε στο Ζαλγκίρις – Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» ηττήθηκαν και ο αποκλεισμός είναι πολύ πικρός για τους φίλους της ομάδας που είχαν συνηθίσει τόσα χρόνια σε μεγάλες νίκες, διακρίσεις, διεκδικήσεις και κατακτήσει τίτλων.

Αυτό το γεγονός μετριάζει τη χαρά. Τώρα οφείλουμε να προσεγγίσουμε τα πράγματα στοιχηματικά. Αναφορικά με αυτό το παιχνίδι, το Over 147,5 επιβεβαιώθηκε πολύ άνετα.

Με περίσσεια άνεση νωρίς το απόγευμα είδαμε να βγαίνει το 1,50 του over 2,5, αλλά και το 2,35 του Over 3,5 στον ημιτελικό Κυπέλλου Δανίας (Μπρόντμπι – Μίντιλαντ 3-1).
Για το τέλος έμεινε ο άσος της Μαρσέιγ (1,65) επί της Σάλτσμπουργκ. Τα πράγματα κύλησαν όπως περιμέναμε και τώρα στρεφόμαστε στο άμεσο μέλλον. Παρασκευή είναι. Δεν χρειάζεται να ρισκάρουμε ιδιαίτερα. Ακολουθεί διήμερο απέραντης δράσης.

Τα μεγάλα και ικανά φαβορί

Η Χοφενχάιμ εντυπωσιάζει. Σημειώνει νίκες και συγχρόνως προσφέρει γκολ και θέαμα. Μπήκε σε τροχιά διεκδίκησης θέσης που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ και με την κεκτημένη ταχύτητα που ανέπτυξε, δύσκολα θα σταματήσει στο κατά πολύ υποδεέστερο και ελλιπές Αννόβερο που δεν κινδυνεύει, τουλάχιστον.

Στη Δανία η Χόρσενς βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση. Ξεμένει από στόχους και υφίσταται τη μια συντριβή μετά την άλλη. Παράλληλα η Κοπεγχάγη ανεβάζει στροφές για να προλάβει το τρένο της Ευρώπης (μέσω του Γιουρόπα Λιγκ). Το περασμένο Σαββατοκύριακο οι δύο αντίπαλοι συναντήθηκαν ξανά σε επίπεδο πρωταθλήματος και η Κοπεγχάγη νίκησε 4-1. Δεν βλέπουμε σημαντικές διαφορές από την Κυριακή μέχρι σήμερα.

Στη Β’ Γαλλίας η Νανσί χρειάζεται επειγόντως βαθμούς. Βρίσκεται στα όρια της επικίνδυνης ζώνης και επιθυμεί να κάνει βήμα παραμονής. Αντίπαλός της η υποβιβασμένη Τουρ και οι γηπεδούχοι είναι μάλλον κάτι περισσότερο από υποχρεωμένοι να κερδίσουν.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Χοφενχάιμ – Αννόβερο 1 (1,35) και Over 2,5 (1,30), είτε από μόνα τους είτε συνδυαστικά
Χόρσενς – Κοπεγχάγη 2 (1,50) και Over 2,5 (1,55) είτε από μόνα τους είτε συνδυαστικά
Νανσί – Τουρ 1 (1,50)

Θα αντιδράσει η Σεβίλλη;

Πληγές άφησε στη Σεβίλλη η συμμετοχή της στον τελικό του ισπανικού Κυπέλλου. Το 5-0 από τη Μπαρτσελόνα αποδείχθηκε σίγουρα βαρύ. Οφείλει όμως να ανασυνταχθεί και να εδραιώσει την παρουσία της στην προνομιούχο επτάδα, γιατί ο ανταγωνισμός είναι πολύ μεγάλος. Τουλάχιστον η γηπεδούχος Λεβάντε και γεμάτη απουσίες είναι και απέχει 9 πόντους από την επικίνδυνη ζώνη. Η ομάδα της Ανδαλουσίας μπορεί να αποδείξει ότι είναι ανώτερη.

Τέλος, στη Β’ Ισπανίας η Ρέους αιωρείται στα μέσα της κατάταξης 6 αγωνιστικές πριν από το τέλος. Υποδέχεται τη Σαραγόσα, της οποίας η υπερπροσπάθεια καρποφορεί με το πλασάρισμα στην έκτη θέση της κατάταξης που σημαίνει μπαράζ παραμονής. Ανώτεροι οι φιλοξενούμενοι με πιο απτούς και μεγαλύτερους στόχους. Μαζί τους είμαστε.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Λεβάντε - Σεβίλλη 2 (1,85)
Ρέους – Σαραγόσα 2 (2,60)