Τι θα δούμε στο Μόναχο;


Ήταν όντως μεγάλη ευκαιρία το 2,60 της ισοπαλίας στο Γέοβιλ – Φόρεστ Γκριν. Ατυχία στη Β’ Γαλλίας, ικανοποίηση με Μανέ και «ερυθρόλευκη» απογοήτευση

Τι θα δούμε στο Μόναχο;

Δεν είναι ίδιες όλες οι εκτιμήσεις. Ο καθένας που μελετά στην κυριολεξία το εκάστοτε κουπόνι, οφείλει να βρίσκει και τα λάθη στις αποδόσεις. Σε περίπτωση που υπάρχει κάτι τέτοιο, το ποντάρισμα πάνω στο λάθος των παρόχων του στοιχήματος είναι επιβεβλημένο. Και η επιτυχία σε αυτές τις περιπτώσεις έρχεται και αποφέρει ικανοποιητικότατα. Μιλήσαμε χθες για μια ισοπαλία στην τέταρτη κατηγορία της Αγγλίας (Γέοβιλ – Φόρεστ Γκριν) και το ματς έληξε 0-0, με τους δύο αντιπάλους να πανηγυρίζουν στο φινάλε. Μαζί τους και εμείς, γιατί απόδοση 2,60 (με την πτώση κιόλας) δεν βρίσκεις κάθε μέρα. Αρπάξαμε λοιπόν την ευκαιρία όπως και έπρεπε.

Στην αναμέτρηση της Λίβερπουλ με τη Ρόμα, δοκιμάσαμε την τύχη μας στο να σκοράρει ο Μανέ. Έβαλε δύο γκολ, μέτρησε το ένα και είμαστε ικανοποιημένοι.

Στη Β’ Γαλλίας είχαμε εντοπίσει ακόμα ένα δυνατό σημείο. Το διπλό της Κεβιλί που μαχόταν για την παραμονή της απέναντι στην υποβιβασμένη Τουρ. Η Κεβιλί λοιπόν προηγήθηκε 2-1 στο 90. Και «αυτοκτόνησε», καθώς ισοφαρίστηκε στο 94’! Πρόκειται για σαφέστατη ατυχία.

Για τον μπασκετικό Ολυμπιακό δεν χρειάζεται να γράψουμε κάτι παραπάνω εδώ. Διαβάζεται τα πάντα και στο φύλλο του «ΦΩΤΟΣ» και στο «fosonline.gr».

Σκέψεις πάνω στο Τσάμπιονς Λιγκ

Η Μπάγερν αναμετράται με τη Ρεάλ στον πρώτο προημιτελικό. Έχουμε να κάνουμε με δύο ομάδες που εδώ και καιρό εκτός του ότι βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση, ασχολούνται αποκλειστικά με το Τσάμπιονς Λιγκ. Μπορούμε μόνο να προσθέσουμε, ειδικά για τους Βαυαρούς, ότι έχουν ιδιαίτερα ανεβασμένη την ψυχολογία τους και όταν συμβαίνει αυτό, κάθε αντίπαλη άμυνα κινδυνεύει σε τεράστιο βαθμό. Την ομάδα του Ζιντάν την είδαμε στις αναμετρήσεις με τη Γιουβέντους, η οποία ακόμα φωνάζει για τη διαιτησία και τον καταλογισμό του πιο αμφιλεγόμενου πέναλτι της χρονιάς στις καθυστερήσεις.

Εδώ υπενθυμίζουμε ότι για δύο μήνες πέρσι φώναζαν και οι Γερμανοί για τις αποφάσεις των ρέφερι στην περσινή διπλή συνάντηση με τη Ρεάλ για τα προημιτελικά. Φυσικά και δεν έχουν ξεχάσει το σκανδαλώδες οφ σάιντ γκολ του Ρονάλντο ούτε την άδικη αποβολή του Βιδάλ. Έχουν παραπάνω λόγο να απαντήσουν.

Καλά όλα αυτά στη θεωρία. Ας δούμε τις πιθανές ενδεκάδες.

ΜΠΑΓΕΡΝ: Ουλράιχ, Κίμιχ, Μπόατενγκ, Χούμελς, Ραφίνια, Χάβι Μαρτίνες, Χάμες Ροντρίγκες, Μίλερ, Ριμπερί, Ρόμπεν, Λεβαντόφσκι.

ΡΕΑΛ: Νάβας, Καρβαχάλ, Βαράν, Ράμος, Μαρσέλο, Μόντριτς, Κασεμίρο, Κρόος, Ίσκο, Μπενζεμά, Ρονάλντο.

Ξαναδείτε τα πρόσωπα που αναμένουμε να εμφανιστούν. Πρώτα τα χαφ της Μπάγερν. Μοναδικός κλασικός ανασταλτικός μέσος ο Χάβι Μαρτίνες. Ο Μίλερ είναι κατά κύριο λόγο επιθετικός και ο Χάμες ρολίστας ποιότητας. Αυτοί οι τρεις θα αναμετρηθούν με τους Κρόος, Μόντριτς και Κασεμίρο που «τρώνε σίδερα»; Αν επιβεβαιωθούν τα προγνωστικά, ρισκάρει πολύ ο Χάινκες. Η αλήθεια όμως είναι ότι δεν έχει ποιον να χρησιμοποιήσει. Η απουσία του Βιδάλ είναι κομβικής σημασίας. Και ο πιο …συμμαζεμένος Τιάγκο Αλκάνταρα που ίσως πάρει τη θέση του Μίλερ ή του Κολομβιανού, προέρχεται από τραυματισμό και είναι άγνωστο σε τι κατάσταση θα βρεθεί. Αν το ματς λοιπόν κριθεί στη μεσαία γραμμή, προβάδισμα θα έχουν οι Ισπανοί και όχι οι γηπεδούχοι.

Από την άλλη δείτε τα επιθετικά άκρα της Μπάγερν και τα αμυντικά των φιλοξενούμενων. Ο Ριμπερί από αριστερά θα βρει μπροστά του τον Καρβαχάλ και από τα δεξιά ο Ρόμπεν θα αναμετρηθεί με τον Μαρσέλο, ο οποίος ποτέ δεν δήλωσε υποψηφιότητα για την ανάδειξή του σε κορυφαίο ανασταλτικών καθηκόντων μπακ.

Φανταζόμαστε τη Μπάγερν να προσπαθεί να μεταφέρει τη δράση στην αντίπαλη περιοχή και να δημιουργήσει όσες περισσότερες φάσεις μπορεί. Αν το κάνει, το γκολ θα είναι θέμα χρόνου. Από την άλλη, αν οι Γερμανοί επιτίθενται συνεχώς ή αν δώσουν κατοχή στη Ρεάλ, θα χαθεί το κέντρο και η άμυνα θα πιεστεί. Ούτε η οπισθοφυλακή του βαυαρικού συλλόγου φημίζεται για την αξιοπιστία της.

Με βάση τα παραπάνω θεωρούμε το 1,85 του άσου (έπεσε κιόλας) επισφαλές. Έτσι, θα ακολουθήσουμε την επιθετική φύση των ομάδων και θα κινηθούμε με γκολ, καθώς και με fan bet.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Μπάγερν – Ρεάλ Goal (1,38), Over 2,5 (1,40) ή συνδυαστικά και τα δύο μαζί για να μεγαλώσει η απόδοση
Μπάγερν – Ρεάλ: ΣΚΟΡΕΡ anytime ο Λεβαντόφσκι (1,65) ή ο Ριμπερί (3,00)
Μπάγερν – Ρεάλ: ΣΚΟΡΕΡ anytime ο Ρονάλντο (1,80)