Στα... υπόγεια είναι η θέα!

Δύο επιλογές από το Κουπόνι του Σαββάτου (28/9).

Στα... υπόγεια είναι η θέα!

Πλούσιο και με πληθώρα επιλογών το κουπόνι του Σαββάτου (28/9), ωστόσο θα ρίξουμε...δίχτυα στις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας. Αφήνουμε στην άκρη τα σημεία και πάμε στα γκολ.

Η Πιτέρμπορο έμεινε για δεύτερο σερί ματς χωρίς νίκη και υποδέχεται την Γουίμπλετον που δεν έχει τρίποντο μέχρι στιγμής μέσα στη σεζόν. Φαίνεται πως οι «πος» δεν θα δυσκολευτούν να κερδίσουν και η άμυνα των φιλοξενούμενων αναμένεται εύκολη λεία, δεχόμενη κατά μέσο όρο, δύο γκολ ανά ματς. Όποιος θέλει μπορεί να συνδυάσει τη νίκη της Πιτέρμπορο με γκολ. Εμείς θα μείνουμε μακριά από τα σημεία και προτείνουμε το όβερ 2,5 συνολικό τερμάτων.

Για την ίδια κατηγορία Σάουθεντ και Άκριγκτον τίθενται αντιμέτωπες στην έδρα της πρώτης. Πρώτη και σημαντική νίκη για την Σάουθεντ μέσα στη σεζόν κόντρα στην Ντονς εκτός έδρας.

Η Άκρινγκτον προέρχεται από δύο σερί ισοπαλίες και θα ζητήσει βαθμό ή βαθμούς σήμερα. Αξίζει να αναφέρουμε τα στατιστικά τα οποία λένε πως η Σάουθεντ μετράει τέσσερα στα έξι όβερ ενώ η Άκριγκτον πέντε στα έξι γκολ/γκολ.

Την τελευταία πενταετία έχουν βρεθεί δύο φορές, σε αμφότερες επιβεβαιώθηκε το όβερ 2,50 συνολικό τερμάτων. Επιλογή μας τα γκολ. Το επιβάλει άλλωστε και η παράδοση.

Πρόταση
Πιτέρμπορο – Γουίμπλεντον (17.00): Όβερ 2,5 (1.70)
Σάουθεντ – Άκρινγκτον (17.00): Όβερ 2,5 (1.70)