Κερδίζει η Μπρέντα, γκολ και θέαμα στην Πεσκάρα

Δύο προτάσεις από το κουπόνι της Παρασκευής (27/9). 

Κερδίζει η Μπρέντα, γκολ και θέαμα στην Πεσκάρα

Για την 8η στροφή της δεύτερης κατηγορίας στην Ολλανδία, η Ος υποδέχεται την Μπρέντα. Οι γηπεδούχοι μετά από πέντε ματς επέστρεψαν στις νίκες και επικράτησαν 2-0 της Χέλμοντ στο γειτονικό ντέρμπι της Βραβάνδης.

Βελτίωσε τη θέση της, ωστόσο πρέπει να συνεχίσει τις επιτυχίες και δεν έχει επιδείξει την ανάλογη σταθερότητα. Να σημειώσουμε πως τα τέρματα εντός έδρας είναι 4-5 ενώ μετράει ρεκόρ 1-1-2. Από την άλλη, η Μπρέντα έβαλε στην τσέπη της δεύτερο συνεχόμενο τρίποντο καθώς κέρδισε και την Εξελσιόρ, φιγουράροντας στην 2η θέση της βαθμολογίας. Δύο ομάδες με διαφορετικές φιλοδοξίες. Οι «κιτρινόμαυροι» αναμένεται να επιβεβαιώσουν την ανωτερότητα τους κόντρα σε μια ομάδα όπως η Ος με χαμηλό ταβάνι. Επιλογή το διπλό.

Από την δεύτερη τη τάξει κατηγορία της Ολλανδίας σε αυτή της Ιταλίας. Η Πεσκάρα ηττήθηκε δίκαια σε γενικές γραμμές από την Τσιταντέλα και έμεινε στους επτά βαθμούς. Tα «δελφίνια» σκοράρουν με μεγάλη άνεση αλλά ανασταλτικά έχουν μεγάλα κενά. Χαρακτηριστικό είναι πως σε πέντε αγώνες έχουν σημειωθεί 18 τέρματα.

Αντίπαλος της την Παρασκευή (27/9) η Κροτόνε. Έρχεται από νίκη κόντρα στην Γιούβε Στάμπια. Έφτασε τους οκτώ βαθμούς και δίνει υποσχέσεις με την απόδοση της. Να αναφέρουμε βέβαια πως σε τρία από τα πέντε ματς κράτησε το μηδέν πίσω.

Ο τρελός ρυθμός της Πεσκάρα μπορεί αν επηρεάσει τους φιλοξενούμενους και να πληρώσει εμάς που θα ποντάρουμε στο όβερ 2,5. Θα κρατήσουμε μικρό καλάθι γιατί αυτό θα είναι το τρίτο παιχνίδι των δύο ομάδων σε διάστημα μικρότερο της μιας βδομάδας.

Πρόταση
Ος – Μπρέντα (21.00): 2 (1.87)
Πεσκάρα - Κροτόνε (22.00): Όβερ 2,5 (1.90)