Σκοράρει ο Ρονάλντο, κερδίζει η Νιου Γιορκ Σίτι

Δύο επιλογές από το Κουπόνι του Σαββάτου (7/9)

Σκοράρει ο Ρονάλντο, κερδίζει η Νιου Γιορκ Σίτι

Προερχόμενη από τέσσερις συνεχόμενες νίκες η Νιου Γιορκ Σίτι υποδέχεται την Νιου Ίνγκλαντ με στόχο να διατηρήσει το νικηφόρο σερί και να παραμείνει σε απόσταση αναπνοής από την πρώτη θέση και τη Φιλαδέλφεια (-1) ή και να περάσει στο «ρετιρέ» της Ανατολικής Περιφέρειας. Μάλιστα, να σημειώσουμε πως οι γηπεδούχοι μετρούν επτά τρίποντα σε οκτώ εντός έδρας αναμετρήσεις.

Από την άλλη η ομάδα της Βοστόνης μετράει μόλις μια νίκη τις τελευταίες πέντε αγωνιστικές, τρεις ισοπαλίες και μια ήττα από το Λος Άντζελες. Έρχεται από την ισοπαλία με το Τορόντο εντός έδρας και φαίνεται πως δεν θα δυσκολέψει αρκετά τους επίδοξους πρωταθλητές. Μάλιστα δεν θα αγωνιστούν οι Καστίγιο και Μπάνμπερι που δεν έχουν ξεπεράσει τον τραυματισμό τους. Όπως πάντα δίνουμε ψήφο… εμπιστοσύνης στους φορμαρισμένους και η απόδοση του άσου δεν είναι μια χαρά!

Το μοναδικό παιχνίδι που αξίζει να ασχοληθούμε από τα σημερινά των προκριματικών για το Euro 2020 είναι αυτό ανάμεσα στην Σερβία και την Πορτογαλία για τον 2ο όμιλο. Οι γείτονες μας υποδέχονται τους πρωταθλητές Ευρώπης και Nations League, Πορτογάλους που στις πρώτες δύο αγωνιστικές αγνοούν τη νίκη (0-0 με Ουκρανίας, 1-1 με Σερβία).

Δύσκολο να προσεγγίσουμε το παιχνίδι στα σημεία και θα αποφύγουμε και τα γκολ. Θα ρισκάρουμε με ειδικό στοίχημα ποντάροντας πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα βρει δίχτυα. Ο «άσος» της Γιουβέντους είναι… άσφαιρος προς το παρών και η απόδοση του είναι αρκετά ελκυστική. Αισιοδοξούμε πως με τον έναν η τον άλλον τρόπο θα σκοράρει και αξίζει το ποντάρισμα μας.
Προτάσεις
Σερβία - Πορτογαλία (21.45):
Να σκοράρει οποτεδήποτε ο Ρονάλντο (1.97)
Νιού Γιορκ Σίτι – Νιού Ίνγκλαντ (22.30): 1 (1.77)