Πήγαμε ταμείο και θέλουμε να ξαναπάμε

Τα πήραμε όλα χθες (20/4) και συνεχίζουμε στοχευμένα.

Πήγαμε ταμείο και θέλουμε να ξαναπάμε

Η Λα Κορούνια πήρε θετικό αποτέλεσμα από τη Λεγκανιές, η Κόβεντρι νίκησε άνετα τη Στιβενέιτζ και στο Ντιζόν – Λιόν καρπωθήκαμε τις ωραίες αποδόσεις του συνδυαστικού διπλού – over 2,5 και του over 3,5. Ο Μαριάνο Ντίαζ που περιμέναμε για σκόρερ δεν αγωνίστηκε άρα το εν λόγω στοίχημα ήταν μη γενόμενο και κρατηθήκαμε με τα υπόλοιπα σε ποσοστό 100%.

Γενικώς όπως διαβάζατε, όλη την εβδομάδα ήμασταν πολύ κοντά στο απόλυτο, το οποίο απολαύσαμε και στο κουπόνι της περασμένης Δευτέρας. Στόχος φυσικά να ξαναπάμε. Σήμερα διεξάγονται πολύ κρίσιμα παιχνίδια και κινούμαστε όσο γίνεται πιο στοχευμένα.

Προς τη μεγάλη επιστροφή

Το όνομα της Πάρμα λείπει από το καμπιονάτο. Η ομάδα πέρασε πολύ δύσκολα χρόνια εξαιτίας της οικονομικής δυσπραγίας. Την τρέχουσα σεζόν όμως καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια αξιώσεων για να επιστρέψει στη μεγάλη κατηγορία. Βρήκε και ρυθμό την πλέον κατάλληλη χρονική περίοδο. Είναι σταθερή στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος. Εδώ και 6 αγωνιστικές είναι αήττητη με 5 νίκες. Απέκτησε και ισχύ στο Ένιο Ταρντίνι και καλείται να υποχρεώσει την εκτός τροχιάς Κάρπι στην τέταρτη διαδοχική ήττα.

ΠΡΟΤΑΣΗ
Πάρμα – Κάρπι 1

Θέλει και μπορεί η Νοτς Κάουντι

Δράση και στην τέταρτη κατηγορία της Αγγλίας που μας δίνει σημεία καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν στην έντυπη μορφή του «ΦΩΤΟΣ». Το πρωτάθλημα εισήλθε στην 44η αγωνιστική και ολοκληρώνεται στις 46. Η Νοτς Κάουντι αντεπιτίθεται εδώ και ένα μήνα. Αήττητη σε 7 αγώνες με 4 νίκες και 3 ισοπαλίες. Διεκδικεί την απευθείας άνοδο και με όπλο την ισχύ του Μίντοου Λέιν (13 νίκες, 6 ισοπαλίες, 2 ήττες με διαφορά τερμάτων 31-19), φιλοδοξεί να κάμψει την αντίσταση της Γέοβιλ. Αυτή απέχει 9 πόντους από την επικίνδυνη ζώνη και εύκολα ή δύσκολα περιμένουμε να υποκύψει στην ανωτερότητα των αντιπάλων της.

ΠΡΟΤΑΣΗ
Νοτς Κάουντι – Γέοβιλ 1

Επίθεση στο Σισχάιμ

Στη Μπουντεσλίγκα τόσο η Λειψία όσο και η Χοφενχάιμ δίνουν αποφασιστικής σημασίας αναμέτρηση για να ικανοποιήσουν τις ευρωπαϊκές τους επιδιώξεις. Η ισοπαλία δεν ευνοεί καμία στο δρόμο για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αν δύο επιθετικότατες και παραγωγικές ομάδες αγωνίζονται μόνο για τη νίκη, αυξάνονται οι πιθανότητες να δούμε αρκετά γκολ.

ΠΡΟΤΑΣΗ
Λειψία – Χοφενχάιμ Over 2,5 ή 3,5

Αλλού το μυαλό της Ρόμα

Είναι θέμα αφοσίωσης. Η ΣΠΑΛ τα δίνει όλα για να γλιτώσει τον υποβιβασμό. Δεν έχει γνωρίσει καμία ήττα εδώ και 8 αναμετρήσεις, εκ των οποίων οι 6 τελευταίες έληξαν ισόπαλες. Αφοσιωμένη στο 100% στην προσπάθειά της για παραμονή επιδιώκει να κλέβει βαθμούς σε κάθε παιχνίδι. Τα κατάφερε και απέναντι στις ανώτερες Αταλάντα και ακόμα καλύτερα κόντρα στη Γιουβέντους το τελευταίο διάστημα. Η Ρόμα σε λίγες μέρες ταξιδεύει στο Άνφιλντ για τον ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Λίβερπουλ. Κόντρα λοιπόν για να διεκδικήσουμε πολύ μεγαλύτερες αποδόσεις.

ΠΡΟΤΑΣΗ
ΣΠΑΛ – Ρόμα Χ1