Οι στοιχηματικές διαδρομές της ημέρας

Σημαντικές οι χθεσινές «νίκες» μας, περιορίζεται το πρόγραμμα, οι επιλογές και το ρίσκο.

Οι στοιχηματικές διαδρομές της ημέρας

Η Παρί Σεν Ζερμέν προκρίθηκε χθες (19/4) στον τελικό του Κυπέλλου Γαλλίας. Ξεπέρασε το εμπόδιο της Καέν, επικρατώντας με 3-1 και το σκορ αυτό μας οδήγησε στην επιτυχία με τέσσερις διαφορετικούς τρόπους. Η Παρί Σεν Ζερμέν προκρίθηκε χθες (19/4) στον τελικό του Κυπέλλου Γαλλίας. Ξεπέρασε το εμπόδιο της Καέν, επικρατώντας με 3-1 και το σκορ αυτό μας οδήγησε στην επιτυχία με τέσσερις διαφορετικούς τρόπους. Επιπλέον, ο anytime σκόρερ μας, ο Εμπαπέ έβαλε τα δύο από τα τρία γκολ των νικητών.

Στο μεταξύ, η Ρόντα έκανε το θαύμα της και η «βόμβα» που έριξε στο ματς με την Αϊντχόφεν, πλήρωσε τέλεια (5,50 το Χ). Αντίθετα, η Σάλκε δεν αξιοποίησε την υπεροχή της και έχασε από την Άιντραχτ στα ημιτελικά του γερμανικού Κυπέλλου. Η Άντερλεχτ απώλεσε απίστευτες ευκαιρίες στο δεύτερο μέρος και δεν πήρε βαθμό στη Λιέγη από τη Σταντάρ.

Σήμερα το πρόγραμμα περιορίζεται σημαντικά. Περιορισμένες λοιπόν και οι κινήσεις μας. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να ρισκάρουμε και βγάζουμε στοιχηματικά τη μέρα όσο πιο ανέξοδα και ήρεμα γίνεται. Ασχολούμαστε με σημεία που «φωνάζουν».

Η ευκαιρία της Μπριζ

Προ ημερών η πρωτοπόρος της κατάταξης των πλέι οφ του βελγικού πρωταθλήματος, Μπριζ, λύγισε μπροστά στην Άντερλεχτ και είδε τη βαθμολογική διαφορά της να συρρικνώνεται. Από τη στιγμή που η μεγάλη της αντίπαλος έχασε από τη Σταντάρ Λιέγης, έχει πλέον τη μεγάλη ευκαιρία να επιστρέψει στις επιτυχίες και να ενισχύσει το προβάδισμά της στο δρόμο προς τον τίτλο. Άσος κόντρα στην υποδεέστερη Σαρλερουά.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Μπριζ – Σαρλερουά 1

Ξανά στην Ολλανδία

Παραμένουμε στις Κάτω χώρες και επιστρέφουμε στην Ολλανδία. Μετά τη Ρόντα, στρέφουμε την προσοχή μας στην Ουτρέχτη. Η ομάδα της ομώνυμης πόλης υποδέχεται τη Γκρόνινγκεν. Ανώτερο σύνολο έχουν οι γηπεδούχοι, σκοπεύουν να ενισχύσουν την παρουσία τους και στη ζώνη των μπαράζ ευρωπαϊκής εξόδου. . Οι φιλοξενούμενοι τρεις αγωνιστικές πριν από το τέλος, απέχουν 6 πόντους από τις περιπετειώδεις θέσεις που υποβιβάζουν. Πιθανός ο άσος, αλλά ίσως το Over 2,5 αποδειχθεί πιο συνετή επιλογή, καθώς έχει εμφανιστεί και στα 9 τελευταία ματς της Ουτρέχτης.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Ουτρέχτη – Γκρόνινγκεν Over 2,5/1

Μπορούν και οι δύο

Έχουμε και Πρέμιερ Λιγκ. Βλέπουμε ότι το ενεργητικό της σούπερ φορμαρισμένης Μπέρνλι δεν έχει πέσει κάτω από τα δύο γκολ εδώ και 5 αγωνιστικές. Η Τσέλσι από την πλευρά της, ανεβάζει στροφές, καθώς καταβάλλει την ύστατη προσπάθεια για να κλέψει την τέταρτη θέση από την Τότεναμ. Το ματς είναι ανοιχτό σε κάθε προγνωστικό. Θα κινηθούμε με το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο αντίπαλοι.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Μπέρνλι – Τσέλσι GOAL

Νύχτα στην Αργεντινή

Γκολ και θέαμα προσφέρει στους αγώνες της η Ρασίνγκ Κλουμπ, την ώρα που η Βάσκο Ντα Γκάμα κάνει ό,τι μπορεί για να δώσει χαμηλό ρυθμό. Οι Αργεντινοί είναι πιο ποιοτικοί και η επίθεσή τους σπανίως δεν αποφέρει τουλάχιστον ένα γκολ. Αυτό ίσως αποδειχθεί αρκετό για να σπάσει το αμυντικό τείχος των Βραζιλιάνων. Πρόκειται για αναμέτρηση τρίτης αγωνιστικής στο Κόπα Λιμπερταδόρες και ο άσος παρουσιάζει έντονη κινητικότητα σε όλες τις στοιχηματικές αγορές παγκοσμίως.

ΠΡΟΤΑΣH

Ρασίνγκ Κλουμπ – Βάσκο Ντα Γκάμα 1