Ιδέες για όλα τα γούστα

Το Κύπελλο Γαλλίας και Ολλανδίας μαζί με το ολλανδικό και το βελγικό πρωτάθλημα αποτελούν το πεδίο δράσης μας.

Ιδέες για όλα τα γούστα

Ικανοποιητικά κινηθήκαμε και χθες. Η Μπάγερν έκανε επίδειξη ισχύος, η Βιγιαρεάλ στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και στον αγώνα της Ίντερ με την Κάλιαρι λάβαμε και το Over 2,5 και συγχρόνως ευχαριστηθήκαμε πιο πολύ το γκολ του Ικάρντι που θέλαμε anytime σκόρερ. Μόνο το ματς της Λα Κορούνια με τη Σεβίλλη μας τα χάλασε, καθώς παρά τις πολλές φάσεις, τα δίχτυα παρέμειναν ανέπαφα.

«Γεννάει» σκόρερ και λύσεις

Ημιτελικά Κυπέλλου Γαλλίας. Η Καέν απλά φιλότιμη, ενίοτε μαχητική και συνήθως αναποτελεσματική. Από εκεί πού ήταν μια χαρά στην κατάταξη, πλέον αρχίζει να ανησυχεί για την παραμονή της στην κατηγορία. Η Παρί Σεν Ζερμέν είναι η καλύτερη ομάδα της χώρας. Το 7-1 επί της Μονακό (χωρίς τον Νεϊμάρ και τον Εμπαπέ) ήταν ακόμα ένα παράδειγμα. Μπορεί ο Βραζιλιάνος σταρ να αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού, όμως ο Ντι Μαρία αναγεννήθηκε, ο Λο Σέλσο αξιοποιεί κάθε ευκαιρία που του παρουσιάζεται και ξεχωρίζει, ο Καβάνι είναι πάντα ο Καβάνι, εσχάτως ανεβαίνει και η απόδοση του Ντράξλερ. Απόψε αναμένεται να επανέλθει και ο Εμπαπέ, ο οποίος δεν συμμετείχε στο πάρτι τίτλου με τη Μονακό. Η Παρί αποζητά όλους τους διαθέσιμους τίτλους και δεν πρόκειται να αδιαφορήσει ή να χαλαρώσει μέχρι να πάρει και το Κύπελλο.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Καέν – Παρί Σεν Ζερμέν 2 και Over συνδυαστικά
Καέν – Παρί Σεν Ζερμέν Over 3,5
Καέν – Παρί Σεν Ζερμέν: Παρί να σκοράρει και στα δύο ημίχρονα.
Καέν - Παρί Σεν Ζερμέν: Anytime σκόρερ ο Εμπαπέ

Ρίσκο υπέρ του καλύτερου στο Βέλγιο

Αγωνία για τον πρωταθλητή. Η σεζόν έφτασε στην τελική της ευθεία. Πλέι οφ παίζουν πλέον οι ομάδες που διεκδικούν τον τίτλο. Βλέπουμε την Άντερλεχτ να αντεπιτίθεται. Συμπλήρωσε 5 νίκες στις 6 τελευταίες αναμετρήσεις και προ ημερών κατέβαλε την πρωτοπόρο Μπριζ, μειώνοντας τη διαφορά της στους τρεις βαθμούς. Αυτή η επικράτηση πρέπει να αποτελέσει βάση ανάλογη συνέχεια. Ο σύλλογος των Βρυξελλών αντιμετωπίζει στη Λιέγη τη Σταντάρ. Η ομάδα του Σα Πίντο κατέκτησε το Κύπελλο, άρα και την ευρωπαϊκή έξοδο και βλέψεις τίτλου δεν μπορεί να έχει. Σίγουρα δεν θα παρουσιαστεί αδιάφορη, όμως οι αποφασισμένοι φιλοξενούμενοι μπορούν να κάνουν το κάτι παραπάνω.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Σταντάρ Λιέγης – Μπριζ Χ2

«Βασιλική» σταθερότητα

Ενδιαφέρον στον δεύτερο ημιτελικό του γερμανικού Κυπέλλου για τους εξής λόγους: Η Σάλκε είναι σοβαρότατη και σταθερότατη. Η ανασταλτική της λειτουργία έχει βελτιωθεί κατά πολύ και στην επίθεση σημειώνει όσα γκολ χρειάζεται για να κερδίσει. Στο ντέρμπι με τη Ντόρτμουντ έδωσε παράσταση. Νίκησε 2-0 με μεστή εμφάνιση και χωρίς να κινδυνεύσει ποτέ. Η Άιντραχτ δείχνει να ολισθαίνει. Συνετρίβη από τη Λεβερκούζεν, δεχόμενη τρία γκολ μέσα στο δεκάλεπτο 70-80’. Χάθηκε η ομοιογένεια για την οποία διακρινόταν και πλέον χάνει τον έλεγχο και ο προπονητής της, Νίκο Κόβατς. Γιατί; Επειδή προ ημερών ανακοινώθηκε ότι θα διαδεχθεί τον Γιουπ Χάινκες στη Μπάγερν. Φόρμα, βελτίωση και ψυχραιμία δείχνουν άσο.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Σάλκε – Άιντραχτ Φρανκφούρτης 1

«Φαντάσματα» στα ολλανδικά κανάλια

Απομένουν τρεις αγωνιστικές (μαζί με τη σημερινή) για να ολοκληρωθεί ο ολλανδικός «μαραθώνιος». Η Αϊντχόφεν ακόμα πανηγυρίζει το θρίαμβο απέναντι στον Άγιαξ που σηματοδότησε τη μαθηματική εξασφάλιση του τίτλου. Αντίθετα η Ρόντα (τρεις νίκες στα τέσσερα τελευταία της παιχνίδια) καταβάλλει υπερπροσπάθεια για να γλιτώσει των υποβιβασμό. Σύμφωνοι, η διαφορά των ομάδων είναι τεράστια και το μεγάλο φαβορί είναι η PSV. Όμως, οι γηπεδούχοι παίζουν για την επιβίωσή τους και λέμε να ρίξουμε ελάχιστα ευρώ στο ενδεχόμενο να αποσπάσουν θετικό αποτέλεσμα. 8,50 ο άσος, 5,50 το Χ.

ΠΡΟΤΑΣH
Ρόντα – Αϊντχόφεν Χ1