Νίκη ή ξύλο η Ντιναμό Βουκουρεστίου!

Με την πλάτη στον τοίχο η πάλαι ποτέ κραταιά Ντιναμό Βουκουρεστίου οφείλει να κερδίσει την νεοφώτιστη Κλιντσένι

Νίκη ή ξύλο η Ντιναμό Βουκουρεστίου!

Για το πρωτάθλημα της Ρουμανίας και στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής, η Ντιναμό Βουκουρεστίου υποδέχεται την Ακαντέμικα Κλιντσένι. Η Ντιναμό τα τελευταία δύο χρόνια δεν μπήκε ούτε στην εξάδα των πλέι οφ, ενώ φέτος που εκτίναξε το μπάτζετ στα ύψη προσδοκώντας σε επανεκκίνηση, μετρά τρεις ήττες σε ισάριθμα ματς με συντελεστή τερμάτων 0-8!

Στην πρεμιέρα έφαγαν πέντε γκολ από την Βιτορούλ και οι αφιονισμένοι οπαδοί μπήκαν στο γήπεδο στο 70’ διακόπτοντας το ματς. Στη δεύτερη συνάντηση έχασαν εντός έδρας με κάτω τα χέρια από την Κραϊόβα και ο έξαλλος κόουτς Γιουτζίν Νεάγκουε πάνω στις φωνές που έβαζε έπαθε… έμφραγμα.

Τρίτη ήττα από έναν ακόμα ποιοτικό αντίπαλο όπως η πρωταθλήτρια Κλουζ την περασμένη εβδομάδα και τώρα επιστροφή στο Βουκουρέστι για το θεωρητικά πρώτο βατό ματς στη σεζόν κόντρα στη νεοφώτιστη Ακαντέμικα.

Η Κλιντσένι είναι ένα χωριό που θα πέσει όπως ανέβηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της. Ρόστερ Β’ Εθνικής, μηδέν κόσμος, μηδέν απαιτήσεις. Τα πράγματα είναι απλά: Ή κερδίζει η Ντιναμό ή και πάλι θα μπει ο κόσμος στο γήπεδο και θα φάνε ξύλο οι παίκτες. Άσος και άσος από ημίχρονο !

ΠΡΟΤΑΣΗ
Ντιναμό Βουκουρεστίου - Κλιντσένι(9μμ): 1 (1.60) ή 1 ημίχρονο / 1 τελικό (2.45)