Μια Γερμανική... «χρυσοπληρωμένη» επιλογή

Σήμερα ανοίγει η αυλαία στην δεύτερη κατηγορία Γερμανίας, με την πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση της Στουτγκάρδης με το Αννόβερο.

Μια Γερμανική... «χρυσοπληρωμένη» επιλογή

Να υπενθυμίσουμε πως και οι δύο ομάδες υποβιβάστηκαν πέρσι από την Bundesliga, γεγονός που τις κάνει να θεωρούνται φαβορί για την επάνοδο στην πρώτη κατηγορία της Γερμανίας.

Αυτό το ματς φαίνεται πως θα είναι κομβικό και για τις δύο ομάδες, καθώς θα πρέπει αμφότερες να στείλουν ένα πρώιμο μήνυμα για το μέχρι που μπορούν να φτάσουν στην διάρκεια της σεζόν.

Παρόλο που η Στουτγκάρδη θα είναι η γηπεδούχος και δίνεται ως ισχυρό φαβορί, οι αποδόσεις στον άσσο είναι αρκετά αποτρεπτικές, παίρνοντας ως δεδομένη την ισορροπία δυνάμεων με το Αννόβερο, αλλά και το γεγονός πως πρόκειται για πρεμιέρα. Αυτό, θα φορτώσει τους γηπεδούχους με περισσότερο άγχος, καθώς θα πρέπει να διακριθούν μπροστά στο απαιτητικό κοινό τους.

Επομένως, είμαστε προετοιμασμένοι για «σφιχτό» ματς, με σχετικά λίγες ευκαιρίες το οποίο μπορεί να κριθεί και στο «μισό» γκολ, αν τελικά μπει κι αυτό. Η καλύτερη λοιπόν επιλογή φαίνεται να είναι η «χρυσοπληρωμένη» ισοπαλία.

Πρόταση: Στουτγκάρδη-Ανόβερο Χ(3.45)