Συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες η Κλουζ

Η αναμέτρηση που ξεχωρίζει από το σημερινό κουπόνι (24/7).

Συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες η Κλουζ

Κλουζ-Μακάμπι Τελ Αβίβ (21:00)

Οι δύο ομάδες βρίσκονται αντιμέτωπες για το πρώτο παιχνίδι του δεύτερου προκριματικού γύρου του Champions League.

Η πρωταθλήτρια Ρουμανίας Κλουζ ξεπέρασε το εμπόδιο της Αστάνα στον πρώτο γύρο, έχοντας χάσει με 1-0 στο πρώτο παιχνίδι εκτός έδρας, ενώ στη ρεβάνς πήρε την πρόκριση επικρατώντας της ομάδας του Καζακστάν με 3-1. Το πρωτάθλημα βρίσκεται στην δεύτερη αγωνιστική, όπου έχει 4 βαθμούς έπειτα από από μία εντός έδρας ισοπαλία με την Πόλι Ιάσι (1-1) και μία νίκη εκτός με την Ακαντέμικα (4-1). Όλοι οι παίκτες είναι διαθέσιμοι.

Η Μακάμπι κατέκτησε το πρωτάθλημα του Ισραήλ την περασμένη σεζόν με «αέρα» 31 βαθμών από τον δεύτερο. Το πρωτάθλημα ξεκινάει στις 24 Αυγούστου, ωστόσο έδωσε το πρώτο της επίσημο παιχνίδι το Σάββατο (20/7) για το εγχώριο Σούπερ Καπ, όπου και νίκησε την Μπνέι Γιέουντα με 1-0. Στα φιλικά έδειξε μία αδυναμία τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση, καθώς έχασε από τις Σεντ Ζιλουάζ και Γκενκ με 2-0 και 4-1 αντίστοιχα, ενώ επικράτησε με 2-1 της Σπάρτα Ρότερνταμ. Κανένας παίκτης δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα.

Με την Κλουζ να έχει περισσότερο αγωνιστικό ρυθμό και την Μακάμπι να δείχνει πως έχει προβλήματα στην άμυνα, θα προτιμήσουμε τον άσσο.

Συνοπτικά:

Κλουζ-Μακάμπι Τελ Αβίβ: 1 (1.95)