«Διπλά» με ρίσκο για ταμείο!

Δύσκολες και με αρκετό ρίσκο οι αποψινές (22/07) επιλογές μας από το κουπόνι του στοιχήματος. 

«Διπλά» με ρίσκο για ταμείο!

Η 16η στροφή συνεχίζεται στο σουηδικό πρωτάθλημα και ολοκληρώνεται με το παιχνίδι της Κάλμαρ με την Τζουργκάρντεν. Παιχνίδι με μεγάλο ενδιαφέρον.

Αρχικά, οι γηπεδούχοι βρίσκονται μόλις δύο βαθμούς πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού και δεν θέλουν να μπουν σε παραπάνω περιπέτειες. Το έργο της, ωστόσο θα είναι δύσκολο. Η Τζουργκάνρτεν θα παίξει αποκλειστικά για το τρίποντο αφού με νίκη θα προσπεράσει την Χάκεν και θα ανέβει ξανά στην 3η θέση με απόσταση τεσσάρων βαθμών από την πρωτοπόρο Μάλμε.

Με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλη την προηγούμενη αγωνιστική (1-1). Οι γηπεδούχοι περνούν μια άσχημη περίοδο αφού μετρούν τρεις ήττες στα τελευταία ισάριθμα ματς ενώ το συγκρότημα του Κιμ Μπέργκστραντ έχει ανοδική πορεία. Δεν θα είναι εύκολο όμως θα ποντάρουμε στο διπλό και θα το βρούμε σε απόδοση 2.15

Για την δεύτερη αγωνιστική της Λίγκα 1 στη Ρουμανία, η εκ των φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, Στεάουα Βουκουρεστίου δοκιμάζεται στην έδρα της Σέπσι. Οι πρωτευουσιάνοι είναι σε καλή κατάσταση από τα φιλικά προετοιμασίας ενώ στα επίσημα παιχνίδια μετρούν τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες.

Μάλιστα, την Πέμπτη επικράτησαν της Μιλσάμι στο πλαίσιο των προκριματικών του Γιουρόπα Λιγκ, οπότε και η ψυχολογία είναι στα ύψη. Από την άλλη οι γηπεδούχοι έμειναν ισόπαλοι χωρίς σκορ στην πρεμιέρα κόντρα στην Βολουντάρι εκτός έδρας, ενώ δεν έπεισαν και με την εικόνα τους στα φιλικά. Το «διπλό» είναι μονόδρομος ενώ δεν θα λέγαμε όχι αν κάποιος στοιχηματίσει πως θα περάσει από το ημίχρονο.

Συνοπτικά
Καλμάρ - Τζουργκάρντεν 2 (2.15)
Σέπσι - Στεάουα Βουκουρεστίου 2 (1.67) ή 2/2 (2.60)