Από τη Ρουμανία στη Βραζιλία

Δύο επιλογές από το αποψινό (21/7) κουπόνι του Στοιχήματος.

Από τη Ρουμανία στη Βραζιλία

Δεύτερη αγωνιστική ημέρα στο πρωτάθλημα Ρουμανίας και στο Βουκουρέστι, η τοπική Ντινάμο υποδέχεται την Κραϊοβα. Οι πρωτευουσιάνοi γνώρισαν βαριά ήττα από την Βιτορούλ με 5-0 και καλούνται να περάσουν το δύσκολο εμπόδιο της φορμαρισμένης Κραϊόβα.

Οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν με 3-2 της Ακαντέμικα ενώ πέρασαν στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ, κερδίζοντας με το ίδιο σκορ (3-2) και στις δύο αναμετρήσεις. Αμφότερες οι ομάδες έχουν δείξει πως η άμυνα τους δεν είναι το δυνατό τους σημείο.

Η Ντινάμο δέχεται εύκολα γκολ και σήμερα έχει παραπάνω πίεση, εξαιτίας της εμφάνισης της στην αυλαία του πρωταθλήματος. Παιχνίδι που παραδοσιακά έχει τέρματα, καθώς οι 5 από τις 6 συναντήσεις τους ολοκληρώθηκαν με Όβερ 2,5. Θα αποφύγουμε τα σημεία και θα αρπάξουμε το 1.90 του Όβερ 2,5 συνολικών τερμάτων.

Στη Βραζιλία, η Κορίνθιας υποδέχεται τη Φλαμένγκο στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής. Οι γηπεδούχοι, έδειξαν πως η διακοπή τους έκανε καλό καθώς κόντρα στην Αλαγκοάνο πήρε το τρίποντο ενώ πραγματοποίησε την καλύτερη φετινή της εμφάνιση. Μάλιστα, η Κορίνθιανς είναι αήττητη εντός έδρας με ρεκόρ 3-1-0.

Απέναντι της η 3η στον βαθμολογικό πίνακα, Φλαμένγκο. Το ντεμπούτο του Ζορζέ Ζεζούς ήταν καταιγιστικό αφού «σκόρπισε» με 6-1 την Γκοϊας και πλέον πορεύεται ούσα αήττητη τις τελευταίες πέντε αγωνιστικές, ωστόσο αποκλείστηκε στο κύπελλο από την Παραναένσε.

Επίσης, η «Ρούμπο – Νέγκρο» μετράει πέντε νίκες σε εννέα συναντήσεις με τους αποψινούς αντιπάλους τους. Με αρκετό ρίσκο θα αρπάξουμε το διπλό με απόδoση 2,50

Συνοπτικά:
Ντιναμό Βουκουρεστίου – Κραϊοβα Όβερ 2,5 (1.90)
Κορίνθιας – Φλαμέγκο 2 (2.50)