Στροφή στον Ολυμπιακό

Τι δείχνει η κίνηση της ελληνικής παγκόσμιας στοιχηματικής αγοράς για σήμερα (16/4)

Στροφή στον Ολυμπιακό

Οι αγώνες του γαλλικού πρωταθλήματος βοήθησαν τους αναγνώστες του «fosonline.gr» για ακόμα μια φορά. Η Μαρσέιγ έστω και δύσκολα έκανε το διπλό που περιμέναμε και η Παρί Σεν Ζερμέν έκανε πάρτι με τη Μονακό, καθιστώντας το Over 2,5 και το Over 3,5 μια πολύ εύκολη και κερδοφόρο επιλογή.

Αντίθετα, τα γκολ που περιμέναμε στη Γερμανία δεν σημειώθηκαν. Η Σάλκε νίκησε 2-0 τη Ντόρτμουντ και η Βέρντερ αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τη Λειψία. Και στα δύο αναζητούσαμε άλλο ένα…

Περιορίζεται σήμερα το πρόγραμμα. Διεξάγονται ελάχιστοι αγώνες και τους παρακολουθούμε με τη βοήθεια των αυξομειώσεων των αποδόσεων στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Από τα σημεία λοιπόν που οι αποδόσεις τους υποχωρούν έντονα, ξεχωρίζουν δύο. Ο περισσότερος κόσμος πιστεύει ότι ο Ολυμπιακός θα επιστρέψει στις επιτυχίες και θα καταβάλλει την Κέρκυρα. Έτσι, το αρχικό 1,33 έχει βρεθεί στο 1,17 στο κουπόνι του ΟΠΑΠ και ανάλογες (λίγο μεγαλύτερες) είναι οι τιμές στις στοιχηματικές εταιρείες του εξωτερικού.

Παράλληλα, έντονη κινητικότητα παρατηρείται στο ματς της Μπόντο Γκλιμτ με τη Ρόζενμποργκ στην Α’ Νορβηγίας. Προφανώς το πρόσφατο ξέσπασμα της μεγάλης ομάδας της χώρας (4-0 την ισχυρή Μόλντε) έχει δημιουργήσει βάσεις εμπιστοσύνης. Οι πρωταθλητές είναι φιλοξενούμενοι μιας ομάδας που προέρχεται από τρεις συνεχόμενες ήττες και που σε αυτό το διάστημα δεν έχει σημειώσει ούτε ένα γκολ. Γι’ αυτό και προτιμάται το διπλό.

Από εκεί και πέρα, το στοιχηματικό κοινό «εναντιώνεται» στην Τραμπζονσπόρ οι αποδόσεις της οποίας μεγαλώνουν για να υποχωρήσουν αυτές που υποδηλώνουν θετικό αποτέλεσμα της Οσμανλίσπορ.

Ασχολούμαστε με αυτούς τους τρεις αγώνες και συγχρόνως προετοιμαζόμαστε για το αυριανό πρόγραμμα, καθώς είναι γεμάτο από διοργανώσεις Κυπέλλου και εμβόλιμες αγωνιστικές ανά την Ευρώπη.