Προσφέρουν γκολ και θέαμα

Η αναμέτρηση που ξεχωρίζει από το σημερινό κουπόνι (16/7).

Προσφέρουν γκολ και θέαμα

Ολυμπιακός-Νότιγχαμ Φόρεστ (21:00 Novasports 1, One Channel)

Οι δύο ομάδες αναμετρούνται σε φιλική αναμέτρηση.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του σε Πολωνία και Αυστρία και πλέον στρέφει την προσοχή του στα παιχνίδια με την Βικτόρια Πλζεν για τα προκριματικά του Champions League. Στα προηγούμενα φιλικά οι ερυθρόλευκοι έφεραν ισοπαλίες με τις Πογκόν, Χάποελ Μπεέρ Σεβά, Λέχια, Ντιναμό Κιέβου και Αμβούργο και μία νίκη με 5-0 απέναντι στη Γιαγκελόνια. Νοκ άουτ για τουλάχιστον 6 μήνες τέθηκε ο Φορτούνης, δεν υπολογίζονται οι Σισέ και Μεριά που συμμετέχουν ακόμα στο Copa Africa, ενώ ακόμη δεν είναι έτοιμος να αγωνιστεί ο Χριστοδουλόπουλος.

Η Νότιγχαμ έφτασε πολύ κοντά στις θέσεις των play off ανόδου της Championship πέρσι, όμως στα τελευταία παιχνίδια δέχθηκε τέσσερις συνεχόμενες ήττες, τερματίζοντας στην 9η θέση και 8 βαθμούς πίσω από την 6η. Ως τώρα έχει δώσει τρία φιλικά, αρχικά με τις Άλφρετον (2-0) και Ντάντι (0-0), ενώ τρεις μέρες πριν (13/7) νίκησε τον Ατρόμητο με 3-0 στο Περιστέρι. Οι παίκτες του Σαμπρί Λαμουσί δεν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα τραυματισμού.

Με τους ερυθρόλευκους να έχουν δεχθεί γκολ σε όλα τα φιλικά ως τώρα εκτός από ένα, δεν είναι απίθανο να παραβιαστεί η εστία τους και απόψε. Σε σχετικά καλή απόδοση προσφέρεται το γκολ/γκολ, ενώ για πιο ανεβασμένη απόδοση μπορεί να συνδυαστεί με το over 2.5.

Συνοπτικά:

Ολυμπιακός-Νότιγχαμ Φόρεστ: γκολ/γκολ (1.60), γκολ/γκολ & over 2.5 (1.95)