Εύκολη λεία για την Λοκομοτίβ η Ρουμπίν

Η αναμέτρηση που ξεχωρίζει από το σημερινό κουπόνι (15/7).

Εύκολη λεία για την Λοκομοτίβ η Ρουμπίν

Λοκομοτίβ Μόσχας-Ρουμπίν Καζάν (20:00)

Οι δύο ομάδες βρίσκονται αντιμέτωπες στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του Ρωσικού πρωταθλήματος.

Η Λοκομοτίβ Μόσχας δείχνει πως έχει επιστρέψει στις παλιές ένδοξες εποχές, έχοντας κατακτήσει το πρωτάθλημα της περιόδου 2017-18, ενώ πέρσι τερμάτισε στην δεύτερη θέση, κατέκτησε το κύπελλο και την προηγούμενη εβδομάδα κατέκτησε το Super Cup επικρατώντας της Ζενίτ με 3-1.

Στα φιλικά της προετοιμασίας αναμετρήθηκε με ομάδες χαμηλού επιπέδου, νικώντας τις Κλάγκενφουρτ (3-1) και Ζλιν (4-2), ενώ έφερε ισοπαλία με την Ζίλινα (0-0).

Στα μεταγραφικά απέκτησε τους Ζιβογκλιάντοφ (δεξί μπακ, Ούφα), Σερκουέιρα (στόπερ, Κρουζέιρο) και Κριχόβιακ (μέσος, Παρί), ο οποίος αγωνιζόταν πέρσι ως δανεικός. Αποχώρησαν 10 παίκτες με τους Μάνουελ Φερνάντες (επιθ. μέσος) και Ταράσοφ (αμ. μέσος) να είναι από τα πιο δυνατά ονόματα.

Δεν θα αγωνιστούν οι τραυματίες Ρότενμπεργκ (δεξί μπακ) και Φαρφάν (εξτρέμ).

Η Ρουμπίν Καζάν παραπαίει τα τελευταία τέσσερα χρόνια, καθώς τερματίζει κάτω από το πρώτο μισό του βαθμολογικού πίνακα, ενώ έκανε αρνητικό ρεκόρ την περσινή σεζόν σκοράροντας 24 τέρματα σε 30 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα.

Στα φιλικά της προετοιμασίας είχε φτωχή εικόνα, όπου έχασε από τις Νεφτεκίμικ (1-2), Νίζνι (0-1) και ΤΣΣΚΑ Μόσχας (0-4), έφερε ισοπαλία με την Ταμπόφ (0-0) και νίκησε την Μορντόβια (4-1).

Στα μεταγραφικά αποκτήθηκαν 11 παίκτες, χωρίς κάποιο όνομα να ξεχωρίζει, με τους περισσότερους να έχουν αποκτηθεί ελεύθεροι και απλά για να καλυφθούν κενά, από τη στιγμή που ο σύλλογος είναι οικονομικά αδύναμος. Αποχώρησαν μετά τη λήξη του δανεισμού τους οι πολύτιμοι Πολόζ (επιθετικός, Ζενίτ) και Μπαϊραμιάν (αριστερό μπακ, Ροστόφ), ενώ αποχώρησαν συνολικά 12 παίκτες.

Δεν θα αγωνιστούν οι τραυματίες στόπερ Μπέγκιτς και Γκρανάτ.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ

Δεν τρομάζει η Ρουμπίν στην κατάσταση που βρίσκεται, ειδικά μία ομάδα όπως τη Λοκομοτίβ. Θα επιλέξουμε τη νίκη των γηπεδούχων από το ημίχρονο.

Συνοπτικά:

Λοκομοτίβ Μόσχας-Ρουμπίν Καζάν: 1/1 (2.00)