Η έμπειρη κόντρα στην πρωτάρα

Η αναμέτρηση που ξεχωρίζει από το σημερινό κουπόνι (13/7).

Η έμπειρη κόντρα στην πρωτάρα

Σπάρτακ Μόσχας-Σότσι (19:00)

Οι δύο ομάδες βρίσκονται αντιμέτωπες στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του Ρωσικού πρωταθλήματος.

Η Σπάρτακ Μόσχας θέλει να αφήσει πίσω της την περσινή χρονιά, όπου τερμάτισε στην 5η θέση, στην τελευταία του ομίλου της στο Europa League και αποκλείστηκε στα προημιτελικά του ρωσικού κυπέλλου. Στα φιλικά της προετοιμασίας ήταν μια του ύψους, μια του βάθους, νικώντας τις Σότσι (7-1), ΤΣΣΚΑ Μόσχας (3-1) και Γκιόρ (3-0), ενώ έχασε από τις Ροστόφ (2-0) και Κρασνοντάρ (2-1). Στα μεταγραφικά αποχωρίστηκε μετά από αρκετά χρόνια τους 32χρονους Γκλουσάκοφ (μέσος), Κομπάροφ (αριστερό μπακ) και Μποτσέτι (στόπερ), ο Ζε Λούις (επιθετικός) πωλήθηκε στην Πόρτο και ο μόνος που ήρθε είναι ο Πόνσε (επιθετικός, Ρόμα).

Η Σότσι ανέβηκε στην κατηγορία ως δευτεραθλήτρια της δεύτερης κατηγορίας, τέσσερις βαθμούς πίσω από την κορυφή. Στα φιλικά που έδωσε είχε αρκετά θετική εικόνα, νικώντας της Λουτς (2-0), Ραντνίτσκι (2-0) και Ριέκα (2-1), ενώ διασύρθηκε από την Σπάρτακ με 7-1. Στα μεταγραφικό κομμάτι αποδέσμευσε 7 παίκτες και 3 επέστρεψαν στις ομάδες από τις οποίες είχαν αποκτηθεί ως δανεικοί και αποκτήθηκαν 10, με τους Πολόζ (μεσοεπιθετικός-επιθετικός), Νοβόσελτσεφ (στόπερ), Ναμπιούλιν (αριστερό μπακ) της Ζενίτ και ο Κουντριασόφ της Μπασακσεχίρ (αριστερό μπακ-στόπερ) να ξεχωρίζουν στις προσθήκες.

Ξεκάθαρο φαβορί η Σπάρτακ, όμως δεν αξίζει να την ποντάρουμε σε τόσο χαμηλή τιμή (1.40). Θα πάμε με το να σημειωθούν 2-3 γκολ.

Συνοπτικά:

Σπάρτακ Μόσχας-Σότσι: 2-3 γκολ (1.90)