Πρεμιέρα με δυνατή μάχη στη Ρωσία

Η αναμέτρηση που ξεχωρίζει από το σημερινό κουπόνι (12/7).

Πρεμιέρα με δυνατή μάχη στη Ρωσία

Άρσεναλ Τούλα-Ντιναμό Μόσχας (20:00)

Οι δύο ομάδες βρίσκονται αντιμέτωπες για την 1η αγωνιστική του Ρωσικού πρωταθλήματος.

Η Άρσεναλ τερμάτισε στην 6η θέση την περασμένη σεζόν και εξασφάλισε την συμμετοχή της στον δεύτερο γύρο των προκριματικών του Europa League. Στα φιλικά της προετοιμασίας είχε μία νίκη, τρεις ισοπαλίες και μία ήττα. Από μεταγραφές αν και ήταν δραστήρια, δεν έκανε δυνατές κινήσεις, ενώ δεν κατάφερε να κρατήσει τον δεύτερό της σκόρερ, Λούκα Τζόρτζεβιτς, ο οποίος αγωνιζόταν ως δανεικός από τη Ζενίτ. Αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του μέσου Αλεξάντροφ.

Η Ντιναμό πάλευε όλη τη χρονιά να μείνει μακριά από τις θέσεις που οδηγούν στα μπαράζ ανόδου/παραμονής και το κατάφερε τερματίζοντας 5 βαθμούς πιο πάνω. Στα φιλικά της προετοιμασίας ήταν εντυπωσιακή, έχοντας 4 νίκες και μία ισοπαλία και πλέον δείχνει πως θα είναι αρκετά ανταγωνιστική φέτος. Στα μεταγραφικά έδιωξε παίκτες β' διαλογής και έφερε μερικούς ποιοτικούς όπως οι Ιβάν Ορντέτς (στόπερ, Σαχτάρ), Σεργκέι Παρσιβλιούκ (δεξί μπακ, Ροστόφ) και Τσαρλς Καμπορέ (αμυντικός μέσος, Κρασνοντάρ), με τους δύο τελευταίους να θεωρούνται αμφίβολοι για το σημερινό παιχνίδι.

Οι πρεμιέρες είναι πάντα δύσκολες και οι δύο ομάδες θέλουν να ξεκινήσουν με το δεξί. Καλύτερη εικόνα παρουσιάζει ως τώρα η Ντιναμό και αγωνιστικά και μεταγραφικά, οπότε θα επιλέξουμε το διπλό.

Συνοπτικά:

Άρσεναλ Τούλα-Ντιναμό Μόσχας: 2 (2.45)