Το καταφύγιο των γκολ

Ένα δυνατό σημείο και τρεις επιλογές σχετικές με αριθμό τερμάτων έχουμε για σήμερα.

Το καταφύγιο των γκολ

Η αναμέτρηση της Λαμίας με τον Απόλλωνα Σμύρνης έληξε τελικά ισόπαλη και όσοι παίκτες του στοιχήματος βρήκαν τρόπο να την ποντάρουν, πληρώθηκαν από ένα πολυσυζητημένο αυτές τις μέρες σημείο.

Το πήραμε και εμείς και συγχρόνως ικανοποιηθήκαμε από τα πολλά γκολ στα Τότεναμ – Μάντσεστερ Σίτι και Λούτον – Κρου. Εδώ επιβεβαιώθηκαν και τα συντηρητικά over 2,5, αλλά και τα μεγάλων αποδόσεων over 3,5.

Αντίθετα, χάθηκαν οι τεράστιες τιμές της Κολωνίας, παρ’ ότι προηγήθηκε της Χέρτα. Τελικά ηττήθηκε με 2-1 ύστερα από ένα αμφίρροπο και ισορροπημένο ματς. Στην τέταρτη κατηγορία της Αγγλίας η Λίνκολν υπέστη ήττα μετά από πολύ καιρό και στοίχισε επίσης.

Περνάμε στο σημερινό πρόγραμμα, παρατηρώντας πρώτα τα παιχνίδια του γαλλικού πρωταθλήματος.

Με την ψυχολογία στα ύψη η Μαρσέιγ

Την περασμένη Πέμπτη (12/4) η Μαρσέιγ θριάμβευσε με 5-2 στον επαναληπτικό προημιτελικό του Γιουρόπα Λιγκ με τη Λειψία. Το σκορ μπορεί να φανεί μικρό μπροστά στις τριπλάσιες φάσεις που δημιούργησε. Η ψυχολογία της ενισχύθηκε σημαντικά και τώρα καλείται να προσγειωθεί στις απαιτήσεις του γαλλικού πρωταθλήματος. Η Λιόν έφτασε από χθες τους 66 βαθμούς και οι της Μασσαλίας έχουν 63. Αυτή τη στιγμή βρίσκονται έξω από τη ζώνη που οδηγεί στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ και η νίκη τους απέναντι στη γηπεδούχο Τρουά είναι μονόδρομος. Ο θεωρητικά «αδύναμος κρίκος» της αναμέτρησης έχει υποστεί 5 ήττες σε 6 αγωνιστικές και έχει πετύχει μόλις ένα γκολ στο διάστημα αυτό.

Στο μεταξύ, η Παρί Σεν Ζερμέν επιχειρεί να κάνει πάρτι τίτλου στη συνάντηση με τη Μονακό. Οι Μονεγάσκοι θα παίξουν για τον εγωισμό τους, πρωταθλητές είναι ακόμα άλλωστε, αλλά και την εδραίωσή τους στη δεύτερη θέση (απευθείας παρουσία στους ομίλους του επόμενου Τσάμπιονς Λιγκ). Γκολ και θέαμα.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Τρουά – Μαρσέιγ 2
Παρί Σεν Ζερμέν – Μονακό Over 2,5 ή 3,5

Τα γκολ της Μπουντεσλίγκα

Θυμάστε τι είχε συμβεί στην πρώτη σύγκρουση της Ντόρτμουντ με τη Σάλκε στον πρώτο γύρο; Οι Βετσφαλοί προηγήθηκαν 4-0 στο πρώτο ημίωρο και οι «βασιλικοί μπλε» ισοφάρισαν σε 4-4 στις καθυστερήσεις. Κάτι ανάλογο περιμένουμε και απόψε.

Παρομοίως και στον αγώνα της Βέρντερ με την πληγωμένη Λειψία που δεν έχει περιθώρια απωλειών (στοχεύει σε έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ) και καλείται να ξεπεράσει τον εαυτό της και να υπερβεί τις δυνάμεις της. Επιθετικά τα πηγαίνει άψογα, ανασταλτικά όμως υστερεί. Και από την ομάδα της Βρέμης το άγχος έχει περιοριστεί.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Βέρντερ – Λειψία Over 2,5 ή 3,5
Σάλκε – Ντόρτμουντ Over 2,5 ή 3,5