Τελικός στο Copa America, βλέπει οχτάδα η Αλγερία

Οι αναμετρήσεις που ξεχωρίζουν από το σημερινό κουπόνι (7/7).

Τελικός στο Copa America, βλέπει οχτάδα η Αλγερία

Αλγερία-Γουινέα (22:00)

Οι δύο ομάδες βρίσκονται αντιμέτωπες στη φάση των «16» του Copa Africa.

Η Αλγερία κέρδισε επάξια την πρωτιά του ομίλου από την δεύτερη αγωνιστική, όταν και νίκησε την Σενεγάλη με 1-0. Την τελευταία αγωνιστική επικράτησε της αδύναμης Τανζανίας με 3-0, με τα γκολ να σημειώνονται σε 12 λεπτά στο πρώτο ημίχρονο (34', 39', 45+1') και τελείωσε τις υποχρεώσεις της στον όμιλο χωρίς να δεχθεί γκολ, αφού είχε νικήσει και την Κένυα με 2-0. Αρκετοί βασικοί παίκτες ξεκουράστηκαν στο τελευταίο παιχνίδι, από την στιγμή που η πρόκριση είχε κριθεί.

Η Γουινέα είχε μόλις ένα βαθμό στα πρώτα δυο παιχνίδια μετά την ισοπαλία 2-2 με τη Μαδαγασκάρη και την ήττα με 1-0 από την Νιγηρία. Στο τελευταίο παιχνίδι εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό μειονέκτημα του Μπουρουντί που έμεινε με 10 παίκτες από το 12ο λεπτό και με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο πήρε την πρόκριση ως η καλύτερη από τις τέσσερις τρίτες των ομίλων. Όλοι οι παίκτες είναι διαθέσιμοι.

Η Αλγερία δείχνει πιο δυνατή σε σχέση με την Γουινέα και για αυτό θα επιλέξουμε τον άσσο σε συνδυασμό με το under 3.5.

Βραζιλία-Περού (23:00 ERT Sports)

Οι δύο ομάδες βρίσκονται αντιμέτωπες στον τελικό του Copa America.

Η Βραζιλία απέκλεισε την Αργεντινή στα ημιτελικά με 2-0 και οδεύει για την 5η κατάκτηση του τροπαίου στα γήπεδά της από τις συνολικά 5 που το έχει φιλοξενήσει και 9 στην ιστορία της. Η ομάδα του Τίτε σκόραρε σκόραρε από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, με τον Ντάνι Άλβες στα 36 του να βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα, ενώ η «αλμπισελέστε» είχε αρκετά παράπονα από την διαιτησία. Δεν θα αγωνιστεί ο τραυματίας Γουίλιαν (εξτρέμ, Τσέλσι).

Το Περού «ισοπέδωσε» με 3-0 την κάτοχο των τελευταίων δύο τροπαίων Χιλή, όμως το παιχνίδι κρίθηκε κατά πολύ από την γκάφα του Αρίας, ο οποίος άφησε την εστία του απαραβίαστη, με αποτέλεσμα να γίνει το 2-0 στο 38ο λεπτό. Ο Γκαγιέσε δεν άφηνε να περάσει... μύγα από το τέρμα του, ενώ έπιασε και πέναλτι στην τελευταία φάση της αναμέτρησης. Η μόνη απουσία είναι αυτή του πολύτιμου εξτρέμ Φαρφάν (Λοκομοτίβ Μόσχας), ο οποίος απουσιάζει από την ολοκλήρωση της φάσης των ομίλων.

Οι δύο ομάδες είχαν αναμετρηθεί νωρίτερα στη φάση των ομίλων, με την Βραζιλία να επικρατεί με 5-0, όμως δύσκολα θα δούμε το παιχνίδι να επαναλαμβάνεται.Ο άσσος δεν αξίζει σε τόσο χαμηλή τιμή, οπότε θα επιλέξουμε να σημειωθούν 2-3 γκολ.

Συνοπτικά:

Αλγερία-Γουινέα: 1 & under 3.5 (1.90)

Βραζιλία-Περού: 2-3 γκολ (1.90)