Copa America 2019: Ο «τελικός» πριν από τον τελικό!

Διαβάστε τις στοιχηματικές πρόβλεψεις του Fosonline.gr για τον μεγάλο ημιτελικό του Copa America.

Copa America 2019: Ο «τελικός» πριν από τον τελικό!

Βραζιλία-Αργεντινή (03:30 ERT Sports)

Οι δύο ομάδες βρίσκονται αντιμέτωπες για τα ημιτελικά του Copa America.

Η Βραζιλία πήρε την πρωτιά του ομίλου όπως ήταν αναμενόμενο, επικρατώντας του Περού με 5-0 την τρίτη αγωνιστική. Στα προημιτελικά αντιμετώπισε την Παραγουάη, όπου είχε ένα κάρο ευκαιρίες, ωστόσο δεν κατάφερε να σκοράρει και χρειάστηκε τη διαδικασία των πέναλτι για να την αποκλείσει, με την «αλμπιρόχα» να παίζει με 10 παίκτες από 58'.

Εξέτισε την ποινή του ο Κασεμίρο (μέσος, Ρεάλ Μαδρίτης), ενώ αμφίβολοι είναι οι Φιλίπε Λουίς (αριστερό μπακ, Ατλέτικο Μαδρίτης), Φερναντίνιο (μέσος, Μάντσεστερ Σίτι) και Ριτσάρλισον (επιθετικός, Έβερτον).

Η Αργεντινή είχε μία ήττα και μία ισοπαλία στις δύο πρώτες αγωνιστικές, ωστόσο την επόμενη επικράτησε του Κατάρ με 2-0 και προκρίθηκε ως δεύτερη από τον όμιλο. Στα προημιτελικά απέκλεισε τη Βενεζουέλα, η οποία δεν απείλησε ιδιαίτερα και με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τους «4». Όλοι οι παίκτες είναι διαθέσιμοι.

Η μέτρια εικόνα της Αργεντινής στα ως τώρα παιχνίδια έχει ως αποτέλεσμα να βρίσκεται σε απόδοση αουτσάιντερ στο σετ (4.35), ενώ από την άλλη η Βραζιλία δείχνει να πατάει καλύτερα, για αυτό και θα επιλέξουμε τη νίκη της «σελεσάο».

Αν κρίνουμε και από προηγούμενες αναμετρήσεις των προημιτελικών, όπου μόνο το παιχνίδι της Αργεντινής είχε γκολ, αξίζει η επιλογή του ακριβές σκορ 1-0.

Συνοπτικά:

Βραζιλία-Αργεντινή: 1 (1.75), ακριβές σκορ 1-0 (5.00)