Τελικός-ντέρμπι στο Euro K21

Η αναμέτρηση που ξεχωρίζει από το σημερινό κουπόνι (30/6).

Τελικός-ντέρμπι στο Euro K21

Ισπανία Κ21-Γερμανία Κ21 (21:45 ΕΡΤ 2)

Οι δύο ομάδες βρίσκονται αντιμέτωπες στον τελικό του Euro K21.

Η Ισπανία ηττήθηκε με 3-1 από την Ιταλία στην πρεμιέρα, ωστόσο στα επόμενα δύο παιχνίδια ανασυγκροτήθηκε και νίκησε τις Βέλγιο και Πολωνία με 2-1 και 5-0 αντίστοιχα, ενώ παράλληλα πήρε την πρωτιά του ομίλου. Στα ημιτελικά πέταξε εκτός την Γαλλία με 4-1 και παρά το γεγονός ότι οι «τρικολόρ» προηγήθηκαν στο σκορ, δεν τους άφησαν πολλά περιθώρια αντίδρασης. Όλοι οι παίκτες είναι διαθέσιμοι.

Η Γερμανία έχει εντυπωσιάσει με το ποδόσφαιρό της ως τώρα στην διοργάνωση. Στα πρώτα δύο παιχνίδια νίκησε τις Σερβία και Δανία με 3-1 και 6-1 αντίστοιχα, ωστόσο παραλίγο να χάσει την πρόκριση από την Αυστρία στο τελευταίο παιχνίδι των ομίλων, με τις δύο ομάδες τελικά να αναδεικνύονται ισόπαλες 1-1. Κόντρα στην ταλαντούχα Ρουμανία στα ημιτελικά βρέθηκε πίσω στο σκορ στο ημίχρονο με 2-1, όμως στην επανάληψη κατάφερε να ισοφαρίσει με άλλα δύο γκολ από εκτέλεση φάουλ στα τελευταία τέσσερα λεπτά πήρε το εισιτήριο για τον τελικό. Αμφίβολος θεωρείται ο επιθετικός Μάρκο Ρίχτερ (Άουγκσμπουργκ).

Με βάση τα προηγούμενα αποτελέσματα των δύο ομάδων στη διοργάνωση,θα επιλέξουμε να σημειωθούν από τρία γκολ και πάνω και να σκοράρουν αμφότερες.

Αν και όλες οι στοιχηματικές εταιρίες δίνουν περισσότερες πιθανότητες στην Ισπανία, σε αυτό το σημείο δεν μπορούμε να πούμε πως υπάρχει φαβορί, για αυτό θα επιλέξουμε νίκη της Γερμανίας ή ισοπαλία.

Συνοπτικά:

Ισπανία Κ21-Γερμανία Κ21: γκολ/γκολ & over 2.5 (1.85), X ή 2 διπλή ευκαιρία (1.80)