Βλέπει τελικό η Γερμανία, πιο δυνατή η Σενεγάλη

Οι αναμετρήσεις που ξεχωρίζουν από το σημερινό κουπόνι (27/6).

Βλέπει τελικό η Γερμανία, πιο δυνατή η Σενεγάλη

Γερμανία Κ21-Ρουμανία Κ21 (19:00 ERT Sports)

Οι δύο ομάδες βρίσκονται αντιμέτωπες στα ημιτελικά του EURO K21.

Η Γερμανία τερμάτισε πρώτη στον όμιλό της και απέδειξε πως είναι το φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου με τις εξαιρετικές εμφανίσεις της.Τις πρώτες δύο αγωνιστικές νίκησε τις Δανία και Σερβία με 3-1 και 6-1 αντίστοιχα, ενώ τυγχάνει να έχει στο ρόστερ της τους δύο πρώτους σκόρερ της διοργάνωσης, Βάλντσμιτ (5 γκολ) και Ρίχτερ (3 γκολ). Κόντρα στην Αυστρία την τελευταία αγωνιστική πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) και εξασφάλισε την πρωτιά του ομίλου. Δεν θα αγωνιστεί ο τιμωρημένος Χένριχς (αριστερό μπακ, Μονακό).

Η Ρουμανία ήταν το αουτσάιντερ του ομίλου, όμως κατάφερε να προκριθεί στα ημιτελικά και μάλιστα ως πρώτη. Στα πρώτα δύο παιχνίδια πάτησε τις Κροατία και Αγγλία με τεσσάρες (4-1 και 4-2 αντίστοιχα), ενώ την τελευταία αγωνιστική αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα με την Γαλλία, με τις ομάδες να ήθελαν από ένα βαθμό για να προκριθούν. Κανένας παίκτης δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα.

Η Γερμανία είναι το φαβορί της αναμέτρησης, όμως ο άσσος βρίσκεται σε σχετικά χαμηλή τιμή. Θα τον συνδυάσουμε με το να σκοράρουν αμφότερες.

Σενεγάλη-Αλγερία (20:00)

Οι δύο ομάδες βρίσκονται αντιμέτωπες για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Copa Africa.

Η Σενεγάλη είναι από τα φαβορί της κατάκτησης του θεσμού.Την πρώτη αγωνιστική δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα απέναντι στην Τανζανία, της οποίας επικράτησε με 2-0, σκοράροντας ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, ενώ θα μπορούσε να σημειώσει και περισσότερα τέρματα. Κανένας παίκτης δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα.

Η Αλγερία είχε επίσης εύκολο έργο κόντρα στην Κένυα, την οποία νίκησε με 2-0, ενώ έριξε τον ρυθμό της στο δεύτερο ημίχρονο, έχοντας μόλις μία τελική, χωρίς να σκοράρει. Όλοι οι παίκτες είναι διαθέσιμοι.

Η Σενεγάλη διαθέτει ποιοτικότερο ρόστερ και δεν μπορούμε να παραλείψουμε τον άσσο σε τέτοια τιμή.

Συνοπτικά:

Γερμανία Κ21-Ρουμανία Κ21: 1 & γκολ/γκολ (2.10)

Σενεγάλη-Αλγερία: 1 (2.05)