Ποντάρισμα στο γκολ του Copa Africa

Οι αναμετρήσεις που ξεχωρίζουν από το σημερινό κουπόνι (26/6).

Ποντάρισμα στο γκολ του Copa Africa

Νιγηρία-Γουινέα (17:30)

Οι δύο ομάδες βρίσκονται αντιμέτωπες στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων.

Η Νιγηρία ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο Copa Africa, επικρατώντας του Μπουρουντί 1-0 με γκολ του Ιγκάλο στο 75ο λεπτό, ωστόσο δυσκολεύτηκε αρκετά, καθώς τα «χελιδόνια» είχαν ευκαιρίες να ανοίξουν πρώτοι το σκορ. Αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή των Σεχού (δεξί μπακ, Μπούρσασπορ) και Αϊνά (στόπερ, Τορίνο).

Η Γουινέα ήταν καλύτερη της Μαδαγασκάρης και άνοιξε το σκορ στο πρώτο ημίχρονο, όμως οι «νησιώτες» με δύο μονάχα ευκαιρίες στο δεύτερο μισό κατάφεραν σε έξι λεπτά να πάρουν το προβάδισμα. Ο Καμάνο ισοφάρισε με πέναλτι στο 66', όμως δεν κατάφερε να πετύχει και τρίτο τέρμα, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται τον βαθμό της ισοπαλίας. Όλοι οι παίκτες είναι διαθέσιμοι.

Η Νιγηρία διαθέτει πιο έμπειρους παίκτες, ωστόσο αμυντικά δείχνει να έχει κάποια ελαττώματα. Θα επιλέξουμε το γκολ/γκολ.

Αίγυπτος-ΛΔ Κονγκό (23:00)

Οι δύο ομάδες βρίσκονται αντιμέτωπες στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων.

Η διοργανώτρια Αίγυπτος μπήκε δυναμικά στην πρεμιέρα της διοργάνωσης απέναντι στο Ζιμπάμπουε, όμως πέτυχε μόνο ένα γκολ, και αυτό στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο μισό ήταν ακόμα πιο επιθετική, ενώ οι αντίπαλοι δεν προκάλεσαν κίνδυνο στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του Μοχσέν (επιθετικός, Αλ Αχλί).

Το Κονγκό υπέστη ήττα σοκ από την Ουγκάντα, καθώς ηττήθηκε με 2-0 έχοντας στην αποστολή της παίκτες που αγωνίζονται σε Αγγλία, Γερμανία και Βέλγιο, ενώ από την άλλη πλευρά μόλις έξι παίκτες παίζουν στην Ευρώπη, σε καμία όμως από τις κορυφαίες δέκα λίγκες της «Γηραιάς Ηπείρου». Κανένας παίκτης δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα.

Η Αίγυπτος έχει τον ρόλο του φαβορί, όμως η απόδοση του άσσου δεν αξίζει το ποντάρισμα. Θα επιλέξουμε να σημειωθούν 2-3 γκολ.

Συνοπτικά:

Νιγηρία-Γουινέα: γκολ/γκολ (2.10)

Αίγυπτος-ΛΔ Κονγκό: 2-3 γκολ (1.90)