Βήμα πρόκρισης για Περού και Βραζιλία

Οι αναμετρήσεις που ξεχωρίζουν από το σημερινό κουπόνι (18/6).

Βήμα πρόκρισης για Περού και Βραζιλία

Βολιβία-Περού (00:30 ERT Sports)

Οι δύο ομάδες βρίσκονται αντιμέτωπες για την δεύτερη αγωνιστική του Copa America.

Η Βολιβία είναι το αουτσάιντερ του ομίλου και θα είναι έκπληξη αν καταφέρει να πάνω από έναν βαθμό. Την πρώτη αγωνιστική έχασε από την Βραζιλία με 3-0, ενώ κατάφερε να κρατήσει το μηδέν στο πρώτο ημίχρονο. Δεν απείλησε την οικοδέσποινα, έχοντας μία τελική προς την εστία και τρεις εκτός, αλλά και 26% κατοχή. Κανένας παίκτης δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα.

Το Περού ατύχησε κόντρα στη Βενεζουέλα, καθώς είδε να του ακυρώνονται δύο γκολ για οφσάιντ, με τις δύο ομάδες να μένουν στο μηδέν, με την ισοπαλία να ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα βάση της εικόνας του παιχνιδιού. Όλοι οι παίκτες βρίσκονται σε καλή κατάσταση.

Η νίκη του Περού βρίσκεται σε χαμηλή απόδοση, ωστόσο θα την προτιμήσουμε συνδυαστικά με το under 3.5.

Βραζιλία-Βενεζουέλα (03:30 ERT Sports)

Οι δύο ομάδες βρίσκονται αντιμέτωπες για την δεύτερη αγωνιστική του Copa America.

Η Βραζιλία μπήκε με το δεξί στο Copa America, όπως και αναμενόταν, ωστόσο στο πρώτο ημίχρονο δεν κατάφερε να σκοράρει, έχοντας μόνο μία τελική προς την εστία και 6 εκτός. Ο Αρτούρ (μέσος, Μπαρτσελόνα) δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι με τη Βολιβία, έχοντας αποκομίσει μικροτραυματισμό σε φιλικό προετοιμασίας και παραμένει αμφίβολη η συμμετοχή του.

Η Βενεζουέλα ανταγωνίζεται το Περού για την δεύτερη θέση, ωστόσο μπορεί να ελπίζει σε πρόκριση και ως τρίτη, αν είναι στις δύο από τις τρεις τρίτες με την καλύτερη συγκομιδή βαθμών. Γλίτωσε την ήττα από το Περού, ενώ έπαιζε και με δέκα παίκτες από το 75ο λεπτό. Δεν θα αγωνιστεί ο τιμωρημένος Λουίς Μάγκο (αριστερός μπακ, Παλεστίνο).

Η Βραζιλία είναι ξεκάθαρο φαβορί για τη νίκη και η Βενεζουέλα θα κοιτάξει να παίξει κλειστά και να παλέψει έστω για την ισοπαλία. Θα επιλέξουμε να σημειωθούν 2 με 3 γκολ.

Συνοπτικά:

Βολιβία-Περού: 2 & under 3.5 (1.95)

Βραζιλία-Βενεζουέλα: 2-3 γκολ (2.05)