Χορός των γκολ στο Copa America

Οι αναμετρήσεις που ξεχωρίζουν από το σημερινό κουπόνι (15/6).

Χορός των γκολ στο Copa America

Βενεζουέλα-Περού (22:00 ERT Sports)

Οι δύο ομάδες βρίσκονται αντιμέτωπες για την πρώτη αγωνιστική.

Η Βενεζουέλα δεν βρέθηκε στο Μουντιάλ της Ρωσίας το καλοκαίρι, καθώς τερμάτισε τελευταία στα προκριματικά, ενώ η απόδοσή της στα τελευταία φιλικά ήταν μέτρια. Αρχικά αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με το Εκουαδόρ, στη συνέχεια έχασε 3-1 από το Μεξικό και πιο πρόσφατα νίκησε τις ΗΠΑ 3-0, πετυχαίνοντας και τα τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Κανένας παίκτης δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα.

Το Περού βρέθηκε στα γήπεδα της Ρωσίας, όπου δεν κατάφερε να περάσει την φάση των ομίλων και έκτοτε δεν έχει δείξει σημάδια βελτίωσης. Σε πρόσφατα φιλικά έπαιξε με την Κόστα Ρίκα την οποία νίκησε 1-0 και την Κολομβία, από την οποία ηττήθηκε 3-0 παίζοντας και με 10 από το 55ο λεπτό. Όλοι οι παίκτες βρίσκονται σε καλή κατάσταση.

Οι δύο ομάδες δεν βρίσκονται σε καλή φόρμα και στα πρόσφατα φιλικά ήταν αρκετά επιρρεπείς. Θα επιλέξουμε να σκοράρουν αμφότερες, ενώ είναι πιθανή και η ισοπαλία.

Αργεντινή-Κολομβία (01:00 ERT Sports)

Οι δύο ομάδες βρίσκονται αντιμέτωπες για την πρώτη αγωνιστική.

Η Αργεντινή θέλει να αφήσει πίσω της την ντροπιαστική εικόνα που είχε στο Μουντιάλ και να σπάσει το σερί των δύο χαμένων τελικών στο Copa America. Σε πρόσφατο φιλικό αντιμετώπισε τη Νικαράγουα, της οποίας επικράτησε με 5-1, με τους Μέσι και Λαουτάρο Μαρτίνεζ να σκοράρουν από δύο φορές. Έκπληξη προκαλεί η απουσία του Μάουρο Ικάρντι. Αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του επιθετικού μέσου, Ρομπέρτο Περέιρα (Γουότφορντ).

Η Κολομβία έφτασε ως τους 16 του Μουντιάλ, όπου αποκλείστηκε στα πέναλτι από την Αγγλία, παίζοντας επιθετικό ποδόσφαιρο μέχρι και σήμερα. Στα δύο τελευταία της φιλικά νίκησε τους Παναμά και Περού με το ίδιο σκορ (3-0) και δείχνει πως μπορεί να προκαλέσει ζημιά και στην πιο σκληρή άμυνα. Κανένας παίκτης στην αποστολή δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα.

Οι δύο ομάδες αρέσκονται να παίζουν επιθετικό ποδόσφαιρο και δεν αποκλείεται να σημειωθούν από 3 γκολ και πάνω.

Συνοπτικά:

Βενεζουέλα-Περού: γκολ/γκολ (1.88), Χ (3.00)

Αργεντινή-Κολομβία: over 2.5 (2.00)