Να δείξει τις ορέξεις της από την αρχή η Βραζιλία

Δείτε τις στοιχηματικές επιλογές του Βραζιλία-Βολιβία για το Copa America.

Να δείξει τις ορέξεις της από την αρχή η Βραζιλία

Βραζιλία-Βολιβία (03:30 ERT Sports)

Οι δύο ομάδες βρίσκονται αντιμέτωπες για την 1η αγωνιστική του Copa America.

Η Βραζιλία είναι η οικοδέσποινα του 46ου Copa America και για την ιστορία έχει κατακτήσει το τρόπαιο και τις 5 φορές που το φιλοξένησε. Την Κυριακή (9/6) αντιμετώπισε την Ονδούρα σε φιλική αναμέτρηση και επικράτησε με 7-0, με τον Τίτε να παρατάσσει όλα του τα «όπλα» στην αρχική ενδεκάδα, ενώ οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν με 10 από το 24ο λεπτό, με το σκορ να είναι 2-0.

Ο Νεϊμάρ τραυματίστηκε σε φιλικό με το Κατάρ νωρίτερα και έμεινε εκτός αποστολής, με τον Γουίλιαν να τον αντικαθιστά. Εκτός αποστολής έμειναν και οι Λούκας Μόουρα, Μαρσέλο, Φαμπίνιο και Ντάγκλας Κόστα, ενώ θεωρείται αμφίβολος ο Αρτούρ, ο οποίος αποκόμισε μικροτραυματισμό στο γόνατο κόντρα στο Κατάρ.

Η Βολιβία δεν είναι ομάδα φόβητρο ή να μπορεί να κάνει τη ζημιά και αυτό δείχνουν και τα νούμερα, καθώς τα τελευταία δύο χρόνια έχει μόλις δύο νίκες σε 18 παιχνίδια. Πριν δύο εβδομάδες αντιμετώπισε τη Γαλλία σε φιλικό στην έδρα της Ναντ, όπου έχασε 2-0, με τους «τρικολόρ» να παίζουν συντηρητικά, καθώς ακολουθούσαν τα προκριματικά του Euro.

Το ρόστερ της Βολιβίας δεν διαθέτει αστέρια, ενώ 20 παίκτες αγωνίζονται στο εγχώριο πρωτάθλημα, δύο στο Μεξικό και ο επιθετικός Μαρσέλο Μάρτινς στην Κίνα, στον οποίο βασίζονται οι συμπατριώτες του.

Η Βραζιλία θέλει να δείξει με το καλημέρα τι μπορεί να κάνει και η Βολιβία μπορεί να μετατραπεί σε... σάκο του μποξ για τη «σελεσάο». Σε καλή απόδοση βρίσκεται η νίκη των γηπεδούχων συνδυαστικά με το over 3.5.

O Τίτε αναμένεται να ξεκινήσει τον Ρομπέρτο Φιρμίνο και δεν αποκλείεται να τον δούμε να σκοράρει.

Συνοπτικά:

Βραζιλία-Βολιβία: 1 & over 3.5 (1.95)

Να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή: Ρομπέρτο Φιρμίνο (1.80)

Να σκοράρει πρώτος: Ρομπέρτο Φιρμίνο (4.35)