Νίκη για Τσεχία, γκολ στη Πολωνία

Οι αναμετρήσεις που ξεχωρίζουν από το σημερινό κουπόνι (10/6).

Νίκη για Τσεχία, γκολ στη Πολωνία

Τσεχία-Μαυροβούνιο (21:45 OTE Sport 3)

Οι δύο ομάδες βρίσκονται αντιμέτωπες για την 4η αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2020.

Η Τσεχία πήρε πολύτιμο τρίποντο στην έδρα της κόντρα στη Βουλγαρία και έχει την ευκαιρία να πιάσει την Αγγλία στη κορυφή, η οποία θα έχει ένα παιχνίδι λιγότερο. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό της αναμέτρησης, ωστόσο με δύο γκολ του Πάτρικ Σικ (16', 50') έφτασε στην ανατροπή. Κανένας παίκτης δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα.

Το Μαυροβούνιο γλίτωσε την εντός έδρας ήττα από το Κόσοβο, ωστόσο παραμένει στην τελευταία θέση του ομίλου έπειτα από τρεις αγωνιστικές σε τριπλή ισοβαθμία. Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 24ο λεπτό και ισοφάρισαν στο 69', ενώ το Κόσοβο θα μπορούσε να βάλει και άλλο γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η τελευταία προπόνηση.

Η λογική λέει Τσεχία, ενώ αν κάποιος θέλει πιο ανεβασμένη απόδοση, μπορεί να συνδυάσει τη νίκη των γηπεδούχων με το no goal.

Πολωνία-Ισραήλ (21:45 OTE Sport 2)

Οι δύο ομάδες βρίσκονται αντιμέτωπες για την 3η αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2020.

Η Πολωνία έκανε το 3/3 κόντρα στη Β. Μακεδονία εκτός έδρας και είναι το φαβορί για την κατάληψη της πρώτης θέσης του ομίλου. Χωρίς να είναι ιδιαίτερα απειλητική η αρμάδα του Τζέρτζι Μπρέζεκ έβαλε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 47ο λεπτό με τον Πιάτεκ, ο οποίος είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου. Όλοι οι παίκτες είναι διαθέσιμοι.

Το Ισραήλ βρίσκεται στην 2η θέση του ομίλου και δύο βαθμούς πίσω από την Πολωνία, ενώ διαθέτει την καλύτερη επίθεση του γκρουπ με 8 τέρματα. Την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε της Λετονίας 3-0 εκτός έδρας με χατ τρικ του Εράν Ζαχαβί, σε μία αναμέτρηση που έμοιαζε σαν προπόνηση για τους φιλοξενούμενους. Κανένας παίκτης δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα.

Η Πολωνία φαίνεται να βρίσκει τον καλό της εαυτό μετά την αλλαγή προπονητή, ωστόσο το παιχνίδι με το Ισραήλ αυτή τη στιγμή είναι το πιο δυνατό τεστ για να δει η ομάδα σε τι κατάσταση βρίσκεται. Σε καλή απόδοση βρίσκεται το σημείο να σκοράρουν αμφότερες.

Συνοπτικά:

Τσεχία-Μαυροβούνιο: 1 (1.60) 1 & no goal (2.30)

Πολωνία-Ισραήλ: γκολ/γκολ (1.88)