Ώρα τίτλου στο Nations League

Οι αναμετρήσεις που ξεχωρίζουν από το σημερινό κουπόνι (9/6).

Ώρα τίτλου στο Nations League

Ελβετία-Αγγλία (16:00)

Οι δύο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες για τον μικρό τελικό του Nations league

Οι δύο ομάδες ηττήθηκαν στα ημιτελικά από την Πορτογαλία και την Ολλανδία αντίστοιχα. Η Ελβετία έχασε με 3-1 από την Πορτογαλία με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να κάνει όργια. Ο Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς στον σημερινό (9/6) αγώνα σκέφτεται να ξεκουράσει στους Τζάκα , Σακίρι που έπαιξαν 90 λεπτά στον ημιτελικό. Στο αρχικό σχήμα θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης ο Σεφέροβιτς.

Από την άλλη μεριά η Αγγλία έχασε με 3-1 στην παράταση από την Ολλανδία με την ομάδα του Σάουθγκεϊτ να κάνει αρκετά λάθη στην άμυνα. Στα αγωνιστικά αναμένεται να ξεκινήσει τους παίκτες των Τότεναμ και Λίβερπουλ (Αλεξάντερ Άρνλοντ , Ντέλε Άλι , Κέιν, Ντάιερ, Ροούζ).

Οι δύο ομάδες δεν έχουν να κερδίσουν κάτι. Θα ποντάρουμε στην νίκη της Αγγλίας η οποία έχει περισσότερη εμπειρία.

Ολλανδία-Πορτογαλία (21:45)

Οι δύο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες στον μεγάλο τελικό του Nations league

Η Πορτογαλία αντιμετωπίζει την Ολλανδία στον τελικό του Nations League στο Πόρτο. Η ομάδα του Φερνάντο Σάντος κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ελβετίας χάρη στον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος πέτυχε χατ τρικ. Η Πορτογαλία έχει καλή παράδοση με την Ολλανδία καθώς στα τελευταία 11 ματς μετράει 6 νίκες , 4 ισοπαλίες και 1 ήττα. Στα αγωνιστικά ο Πέπε θα είναι εκτός λόγω τραυματισμού και την θέση του θα πάρει ο Φόντε.

Από την άλλη μεριά η Ολλανδία έκανε την ανατροπή και νίκησε την Αγγλία με 3-1. Ο Ρόναλντ Κούμαν και οι παίκτες θα τα δώσουν όλα για να σηκώσουν ξανά κούπα έπειτα από 31 χρόνια. Στα αγωνιστικά, θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί ο Πρόμες, ο οποίος από τότε που μπήκε αλλαγή στο ματς της Αγγλίας έκανε τη διαφορά. Αν επιλεγεί θα πάρει τη θέση του Μπάμπελ, ο οποίος υστέρησε στον ημιτελικό.

Οι δύο ομάδες είναι σε καλή κατάσταση και γι' αυτό θα ποντάρουμε το ματς να πάει στην παράταση.

Συνοπτικά

Ελβετία-Αγγλία: Νίκη Αγγλίας (2,05)

Ολλανδία-Πορτογαλία: Ισοπαλία (3,30)