Ισόπαλο ημίχρονο στο ΟΑΚΑ, γκολ στη Τουρκία

Οι αναμετρήσεις που ξεχωρίζουν από το σημερινό κουπόνι (8/6).

Ισόπαλο ημίχρονο στο ΟΑΚΑ, γκολ στη Τουρκία

Ελλάδα-Ιταλία (21:45 Open Beyond)

Οι δύο ομάδες βρίσκονται αντιμέτωπες για την 3η αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2020.

Η Ελλάδα πέρασε νικηφόρα με 2-0 από την έδρα του Λιχτενστάιν στην πρεμιέρα των προκριματικών, ωστόσο θα μπορούσε να πετύχει περισσότερα τέρματα, ενώ την επόμενη αγωνιστική απέσπασε ισοπαλία εκτός έδρας με τη Βοσνία κι ενώ βρισκόταν πίσω στο σκορ με 2-0. Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της η Εθνική έχασε από την Τουρκία σε φιλική αναμέτρηση με 2-1, δεχόμενη τα δύο γκολ μέσα σε έξι λεπτά (11', 17'), ενώ μείωσε στην τελευταία φάση. Πρόβλημα προέκυψε με τον Τάσο Δώνη στη προπόνηση, ο οποίος τέθηκε νοκ άουτ.

Η Ιταλία έχει κάνει το 2/2 στα προκριματικά με δύο νίκες κόντρα σε Φινλανδία (2-0) και Λιχτενστάιν (6-0) στην έδρα της και είναι το φαβορί του ομίλου για την κατάκτηση της πρώτης θέσης. Ξεχωρίζει στην αποστολή της «σκουάντρα ατζούρα» οι Φάμπιο Κουαλιαρέλα, ο οποίος στα 37 του αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα με την φανέλα της Σαμπντόρια με 26 γκολ, ενώ υπάρχει και ο ταλαντούχος επιθετικός της Γιουβέντους, Μόισε Κέαν.

Το παιχνίδι αναμένεται κλειστό, καθώς η Ελλάδα θα δυσκολευτεί αν ανοιχτεί από το πρώτο λεπτό κόντρα στην Ιταλία. Η ισοπαλία στο ημίχρονο μοιάζει ιδανική επιλογή.

Τουρκία-Γαλλία (21:45 OTESport 3)

Οι δύο ομάδες βρίσκονται αντιμέτωπες για την 3η αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2020.

Η Τουρκία έχει ξεκινήσει ιδανικά τις υποχρεώσεις της στα προκριματικά με δύο νίκες απέναντι σε Αλβανία (2-0) και Μολδαβία (4-0) και έχει θέσει τις βάσεις για να προκριθεί στα τελικά του Euro, ενώ μετά το παιχνίδι με την Ελλάδα αγωνίστηκε κόντρα στο Ουζμπεκιστάν, του οποίου επικράτησε με 2-0 με τα «δεύτερα». Χωρίς προβλήματα η αποστολή των Τούρκων.

Η Γαλλία έχασε στην ισοβαθμία από την Ολλανδία την πρόκριση στο final 4 του Nations League, ωστόσο συνεχίζει να αποδεικνύει γιατί είναι η πρωταθλήτρια κόσμου, καθώς μετράει δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στα προκριματικά κόντρα σε Μολδαβία (4-1) και Ισλανδία (4-0), ενώ σε πρόσφατο φιλικό νίκησε τη Βολιβία 2-0 με τους βασικούς. Κανένας παίκτης δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα.

Η Τουρκία δείχνει πως δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος για την Γαλλία, ωστόσο οι «τρικολόρ» διαθέτουν τρομερή ποιότητα σε κάθε θέση. Σε καλή απόδοση βρίσκεται να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

Συνοπτικά:

Ελλάδα-Τουρκία: Χ ημίχρονο (1.90)

Τουρκία-Γαλλία: γκολ/γκολ (2.00)