Ποντάρισμα στα γκολ στο Nations League

Ο πρώτος ημιτελικός του Nations League ξεχωρίζει από το σημερινό κουπόνι (5/6).

Ποντάρισμα στα γκολ στο Nations League

Πορτογαλία-Ελβετία (21:45 Οpen Beyond-OTESport 1)

Οι δύο ομάδες βρίσκονται αντιμέτωπες για τα ημιτελικά του Nations League.

Η Πορτογαλία είχε στον όμιλό της τις Ιταλία και Πολωνία, με τις οποίες σημείωσε από μία νίκη και μία ισοπαλία. Στα προκριματικά του Euro 2020 δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη με τις Ουκρανία και Σερβία. Στο τελευταίο της επίσημο παιχνίδι (25/3) η Πορτογαλία έφερε ισοπαλία 1-1 με τους Σέρβους, οι οποίοι σκόραραν με πέναλτι, ωστόσο η ομάδα του Φερνάντο Σάντος είχε περισσότερες ευκαιρίες, ενώ 12 τελικές κατέληξαν εκτός εστίας. Δεν κλήθηκαν οι Αντρέ Γκόμες (Έβερτον), Αντρέ Σίλβα (Σεβίλλη) και Ζοάο Μάριο (Ίντερ), σε αντίθεση με τον Ζοάο Φέλιξ (Μπενφίκα), ο οποίος αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του, ενώ επέστρεψε μετά από αρκετό καιρό ο Κριστιάνο Ρονάλντο (Γιουβέντους).

Η Ελβετία προκρίθηκε κόντρα στα προγνωστικά σε όμιλο με Ισλανδία και Βέλγιο, ενώ την τελευταία αγωνιστική της διοργάνωσης νίκησε τους «κόκκινους διαβόλους» 5-2 για να πάρει το χρυσό εισιτήριο. Στα προκριματικά του Euro 2020 έχει σχετικά εύκολο έργο, ωστόσο στο προηγούμενο επίσημο παιχνίδι (26/3) της με αντίπαλο την Δανία κι ενώ είχε προβάδισμα 3-0, κατάφερε να ισοφαριστεί μέσα σε 9 λεπτά (84', 88', 93') και έχασε την ευκαιρία να κάνει το 2/2 στον όμιλό της. Δεν κλήθηκε από τον Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς ο Μπριλ Εμπολό (Σάλκε).

Η Πορτογαλία έχει το πλεονέκτημα της έδρας ως οικοδέσποινα, ωστόσο σε τέτοια φάση δεν μπορεί κάποιος να προβλέψει με σιγουριά νικητή, για αυτό θα επιλέξουμε να σημειωθούν 2-3 γκολ.

Συνοπτικά:

Πορτογαλία-Ελβετία: 2-3 γκολ (1.90)