Γκολ στη Ρωσία, παραμονή για Ντιζόν

Οι αναμετρήσεις που ξεχωρίζουν από το σημερινό κουπόνι. (2/6).

Γκολ στη Ρωσία, παραμονή για Ντιζόν

Τομ Τομσκ-Ούφα (14:00)

Οι δύο ομάδες βρίσκονται αντιμέτωπες στο επαναληπτικό παιχνίδι των μπαράζ του ρωσικού πρωταθλήματος, με την Ούφα να έχει νικήσει 2-0 στο πρώτο.

Η Ούφα είχε τον απόλυτο έλεγχο στην έδρα της κόντρα στην Τομ Τομσκ, μη αφήνοντάς την να κάνει πολλές ευκαιρίες, ενώ κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 28ο λεπτό της αναμέτρησης. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά, ωστόσο το δεύτερο γκολ ήρθε στο 80' με αυτογκόλ. Αμφίβολος θεωρείται ο αμυντικός της Τομ Τομσκ, Λισίνκοφ, ενώ για τους γηπεδούχους θα απουσιάσει ο νεαρός Κρουγκοβόι (αμυντικός).

Η Τομ Τομσκ έχει μόλις μία ήττα φέτος σε όλες τις διοργανώσεις στην έδρα της και τρεις ισοπαλίες, ωστόσο δύσκολα θα ανατρέψει την ήττα του πρώτου αγώνα. Σε καλή απόδοση βρίσκεται το σημείο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

Ντιζόν-Λανς (22:00 Novasports 2)

Οι δύο ομάδες βρίσκονται αντιμέτωπες στο επαναληπτικό παιχνίδι των μπαράζ της Ligue 1, έχοντας έρθει ισόπαλες 1-1 στο πρώτο.

Η Λανς στάθηκε τυχερή στο πρώτο παιχνίδι, καθώς η Ντιζόν είχε περισσότερες ευκαιρίες, τις οποίες δεν κατάφερε να αξιοποιήσει. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 49ο λεπτό της αναμέτρησης, ωστόσο αδυνατούσαν να βγάλουν και άλλες επιθέσεις, με αποτέλεσμα να δεχθούν την ισοφάριση στο 81'.

Δεν θα αγωνιστούν για την Ντιζόν οι Λοϊοντίς (μέσος) και Κεϊτά (επιθετικός), οι οποίοι έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο Νέων, ενώ αμφίβολοι παραμένουν οι επιθετικοί Ταβάρες και Αγκουέρντ. Από την πλευρά της Λανς, η μόνη σημαντική απουσία είναι αυτή του επιθετικού Μπενχαρκί.

Η Λανς έδειξε κάποιες αδυναμίες στο προηγούμενο παιχνίδι, κάτι που ανησυχεί για τον επαναληπτικό, οπότε θα επιλέξουμε τη νίκη των γηπεδούχων.

Συνοπτικά:

Τομ Τομσκ-Ούφα: γκολ/γκολ (2.02)

Ντιζόν-Λανς: 1 (2.25)