Επιλογές από το Παγκόσμιο Κύπελλο Νέων

Οι αναμετρήσεις του Παγκοσμίου Κυπέλλου Νέων ξεχωρίζουν από το σημερινό κουπόνι (31/5).

Επιλογές από το Παγκόσμιο Κύπελλο Νέων

Μάλι Κ20-Γαλλία Κ20 (19:00)

Οι δύο ομάδες βρίσκονται αντιμέτωπες για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Το Μάλι βρίσκεται στην δεύτερη θέση και θέλει μόλις ένα βαθμό για να εξασφαλίσει την πρόκριση στους 16, ενώ μπορεί και να περάσει ως μία από τις τέσσερις καλύτερες που κατέβαλαν την 3η. Την Τρίτη (28/5) επικράτησε της Σαουδικής Αραβίας με 4-3, βρισκόμενη μάλιστα πίσω στο σκορ δύο φορές (2-0, 3-2), παίρνοντας τους τρεις βαθμούς στο 90ο λεπτό. Κανένας παίκτης δεν είναι τραυματίας ή τιμωρημένος.

Η Γαλλία έχει προκριθεί στην επόμενη φάση, ωστόσο αν χάσει θα τερματίσει δεύτερη στον όμιλο. Την Τρίτη (28/5) νίκησε τον Παναμά 2-0, ο οποίος μπορεί να μην είχε σημαντικές φάσεις, όμως δυσκόλεψε αρκετά τους «τρικολόρ» στο επιθετικό κομμάτι. Κανένας παίκτης δεν είναι τραυματίας ή τιμωρημένος.

Οι δύο ομάδες βολεύονται με την ισοπαλία, την οποία και θα επιλέξουμε.

Νότια Αφρική Κ20-Πορτογαλία Κ20 (21:00)

Οι δύο ομάδες βρίσκονται αντιμέτωπες για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η Νότια Αφρική μόνο με θαύμα μπορεί να περάσει στους 16, καθώς είναι τελευταία και μόνο με νίκη διαφοράς 11 τερμάτων θα περάσει ως μία από τις καλύτερες τρίτες. Την Τρίτη (28/5) έχασε από την Νότια Κορέα 1-0, έχοντας τις διπλάσιες ευκαιρίες στο στόχο (6), ωστόσο βρήκε έναν πολύ καλό τερματοφύλακα απέναντί της. Κανένας παίκτης δεν είναι τραυματίας ή τιμωρημένος.

Η Πορτογαλία μπορεί να προκριθεί και με ισοπαλία, αρκεί να μην νικήσει ο Παναμάς. Την Τρίτη (28/5) αντιμετώπισε την Αργεντινή και παρά το γεγονός ότι είχε περισσότερες ευκαιρίες, ηττήθηκε με 2-0. Κανένας παίκτης δεν είναι τραυματίας ή τιμωρημένος.

Η Νότια Αφρική δεν πείθει με την εικόνα της, ενώ η Πορτογαλία μοιάζει να δυσκολεύεται επιθετικό, οπότε θα επιλέξουμε τη νίκη των Πορτογάλων με λιγότερα από 4 γκολ.

Συνοπτικά:

Μάλι Κ20-Γαλλία Κ20: Χ (2.60)

Νότια Αφρική Κ20-Πορτογαλία Κ20: 2 & under 3.5 (1.95)