Ώρα τελικού σε Γερμανία και Ισπανία

Οι αναμετρήσεις που ξεχωρίζουν από το σημερινό κουπόνι (25/5).

Ώρα τελικού σε Γερμανία και Ισπανία

Λειψία-Μπάγερν (21:00 Novasports 2)

Οι δύο ομάδες βρίσκονται αντιμέτωπες στον τελικό του κυπέλλου Γερμανίας.

Η Λειψία κατέλαβε την 3η θέση στο πρωτάθλημα και θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν στους ομίλους του Champions League. Το Σάββατο (18/5) αντιμετώπισε την Βέρντερ Βρέμης εκτός έδρας από την οποία ηττήθηκε 2-1, έχοντας ισοφαρίσει αρχικά στο 86ο λεπτό, όμως δύο λεπτά αργότερα δέχθηκε το τελικό γκολ. Ο Ραλφ Ράνγκνικ έχει στην διάθεσή του όλους τους παίκτες.

Η Μπάγερν κατέκτησε το πρωτάθλημα την τελευταία αγωνιστική και θέλει να κλείσει την χρονιά με νταμπλ, ώστε να χαρακτηριστεί επιτυχημένη. Το Σάββατο (18/5) επικράτησε της Άιντραχτ με 5-1 εντός έδρας, ενώ θα μπορούσε να πετύχει ακόμα περισσότερα τέρματα, καθώς είχε 14 τελικές προς την εστία. Ο Νίκο Κόβατς δεν υπολογίζει στον τραυματία Γκορέτσκα, ενώ επέστρεψαν οι Χάμερ, Νόιερ και Χάβι Μαρτίνεθ.

Η Μπάγερν είναι το φαβορί της αναμέτρησης, ωστόσο παρουσιάζει μία αστάθεια φέτος, οπότε θα επιλέξουμε να σκοράρουν και οι δύο ομάδες συνδυαστικά με το over 2.5.

Μπαρτσελόνα-Βαλένθια (22:00 Novasports 1)

Οι δύο ομάδες βρίσκονται αντιμέτωπες στον τελικό του κυπέλλου Ισπανίας.

Η Μπαρτσελόνα κατέκτησε το πρωτάθλημα με μεγάλη άνεση και θέλει να σηκώσει και το κύπελλο, για να σβήσει έστω και πρόωρα από την μνήμη της τον αποκλεισμό από την Λίβερπουλ. Την Κυριακή (19/5) αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την Εϊμπάρ σε ένα αδιάφορο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, με τον Μέσι να αγωνίζεται βασικός και να σκοράρει και τα δύο τέρματα των «μπλαουγκράνα». Χωρίς τους τραυματίες Σουάρες, Ντεμπελέ, Τερ Στέγκεν και Μπόατενγκ θα αγωνιστεί η Μπαρτσελόνα, ενώ αμφίβολοι είναι οι Αρτούρ και Σεμέδο.

Η Βαλένθια εξασφάλισε την συμμετοχή της στο Champions League της νέας σεζόν και η πιθανή απώλεια του κυπέλλου δεν θα θεωρηθεί αποτυχία. Την Κυριακή (19/5) κέρδισε την Βαγιαδολίδ εκτός έδρας με 2-0 για να κλειδώσει την 4η θέση, ωστόσο οι γηπεδούχοι ήταν πιο επιθετικοί. Η μόνη απουσία για τις «νυχτερίδες» είναι ο τραυματίας Ντένις Τσερίσεφ.

Οι Καταλανοί είναι το φαβορί της αναμέτρησης, ωστόσο για πιο ανεβασμένη απόδοση θα επιλέξουμε τη νίκη της Μπαρτσελόνα συνδυαστικά με το over 2.5.

Συνοπτικά:

Λειψία-Μπάγερν: γκολ/γκολ & over 2.5 (1.85)

Μπαρτσελόνα-Βαλένθια: 1 & over 2.5 (2.08)