Basket League: Τα βλέμματα σε ΟΑΚΑ και Περιστέρι

Οι αγώνες που ξεχωρίζουν στο σημερινό (25/05) μπασκετικό κουπόνι του στοιχήματος.

Basket League: Τα βλέμματα σε ΟΑΚΑ και Περιστέρι

ΑΕΚ-Χολαργός (17:00)

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Χολαργό στο ΟΑΚΑ. Ο νικητής θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά τον Προμηθέα.Ο προπονητής Λούκα Μπάνκι ήταν αρκετά νευριασμένος μετά το τέλος του δεύτερου ματς και κράτησε τους παίκτες μέχρι μετά τα μεσάνυχτα στο ΟΑΚΑ για να τους δείξει βίντεο.

Ο Χολαργός χωρίς τον Γιάνκοβιτς και με τους ξένους με το ένα πόδι στις πατρίδες τους έκαναν την έκπληξη νικώντας την ΑΕΚ και πλέον πάνε στο ΟΑΚΑ κατά πάσα πιθανότητα για το τελευταίο παιχνίδι της σειράς.Ο Άρης Λυκογιάννης δεν θα έχει και πάλι στην διάθεση του τον Βλάντο Γιάνκοβιτς. Θα ποντάρουμε στην νίκη της ΑΕΚ με Χάντικαπ -16,5 πόντους.

Περιστέρι-Ήφαιστος Λήμνου (19:00)

Το Περιστέρι αντιμετωπίζει τον Ήφαιστο στο τρίτο παιχνίδι της σειράς των Play-off της Basket League με τον νικητή να προκρίνεται στα ημιτελικά εκεί που θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό .

Το Περιστέρι είναι αρκετά επηρεασμένο από την διακοπή του πρωταθλήματος καθώς δεν έχει βρει ρυθμό και αυτό φαίνεται από τα τελευταία παιχνίδια καθώς δεν έχει ρυθμό. Η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη θέλει την νίκη για να μπει στην τετράδα και να εξασφαλίσει την έξοδό του στην Ευρώπη και στο Champions League.

Από την άλλη πλευρά η ομάδα του Σωτήρη Μανωλόπουλου θα τα δώσει όλα για όλα στο Περιστέρι καθώς δεν έχει τίποτα να χάσει. Οι άνθρωποι της Λήμνου είναι ικανοποιημένοι από την πορεία της ομάδας.Στα αγωνιστικά το μόνο πρόβλημα είναι ο Σον Έβανς. Θα ποντάρουμε στο Οβερ 150,5 πόντους.

Συνοπτικά

ΑΕΚ-Χολαργός: Νίκη ΑΕΚ με Χάντικαπ 16,5 πόντους (1,87)

Περιστέρι-Ήφαιστος: Οβερ 150,5 πόντους (1,80)