Αυλαία και βήμα ανόδου στην Γαλλία

Οι αναμετρήσεις που ξεχωρίζουν από το σημερινό (24/5) κουπόνι.

Αυλαία και βήμα ανόδου στην Γαλλία

Μαρσέιγ-Μονπελιέ (22:05)

Οι δύο ομάδες βρίσκονται αντιμέτωπες για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οι δύο σύλλογοι έχουν μείνει χωρίς στόχο, καθώς δεν διεκδικούν κανένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, ωστόσο θέλουν να τελειώσουν την σεζόν με νίκη, έχοντας έναν βαθμό να τους χωρίζει. Την προηγούμενη αγωνιστική η Μαρσέιγ πέρασε σαν σίφουνας από την έδρα της Τουλούζ, επικρατώντας με 5-2, ενώ η Μονπελιέ αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 εντός έδρας με τη Ναντ. Οι γηπεδούχοι θα αγωνιστούν χωρίς τον τιμωρημένο στόπερ Καλέτα, ενώ οι φιλοξενούμενοι δεν θα έχουν στην διάθεσή τους τον τραυματία Αγκιλάρ (δεξί μπακ) και τους τιμωρημένους Σκίρι (μεσός) και Μογιέτ (επιθ. μέσος).

Με το σκεπτικό ότι οι δύο ομάδες θα παίξουν με περισσότερη ελευθερία, θα επιλέξουμε να σκοράρουν και οι δύο ομάδες συνδυαστικά με το over 2.5.

Τρουά-Λανς (19:00)

Οι δύο ομάδες βρίσκονται αντιμέτωπες στον ημιτελικό των play offs της ανόδου στην Ligue 1. Η νικήτρια θα αντιμετωπίσει την 18η της πρώτης κατηγορίας.

Η Τρουά κατέλαβε την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα, μένοντας τρεις βαθμούς πίσω από την δεύτερη θέση, ενώ η Λανς τερμάτισε 5η στην ισοβαθμία με την Λοριάν και πήρε το τελικό εισιτήριο για τα play offs. Οι γηπεδούχοι δεν έδωσαν αγώνα στα play offs, σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι απέκλεισαν το Παρίσι στα πέναλτι.

Η Τρουά μοιάζει πιο έτοιμη ομάδα, με το σετ των αποδόσεων του τελικού σημείου να γέρνει ελαφρώς υπέρ της και θα την στηρίξουμε.

Συνοπτικά:

Μαρσέιγ-Μονπελιέ: γκολ/γκολ & over 2.5 (1.75)

Τρουά-Λανς: 1 (2.35)