Διαφορετικοί τελικοί σε Κρήτη και Κύπρο

Οι αναμετρήσεις που ξεχωρίζουν από το κουπόνι της Τετάρτης (22/5).

Διαφορετικοί τελικοί σε Κρήτη και Κύπρο

ΟΦΗ-Πλατανιάς (Novasports 1)

Οι δύο ομάδες είχαν αναδειχθεί ισόπαλες 0-0 στο πρώτο παιχνίδι.

Ο ΟΦΗ θέλει μόνο νίκη για να εξασφαλίσει την παραμονή του στην Super League, ενώ ο Πλατανιάς μπορεί να πάρει την άνοδο και με ισοπαλία 1-1 ή μεγαλύτερο σκορ. Οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να σκοράρουν στα Περιβόλια, ενώ είχαν από ένα δοκάρι, ο Πλατανιάς στο 70' και ο ΟΦΗ στο 84'. Από την αποστολή των γηπεδούχων θα λείψουν οι Μάρκο Μιχόγεβιτς, Γιάννης Ποτουρίδης, Παναγιώτης Δεληγιαννίδης και Δημήτρης Κομεσίδης, ενώ από την πλευρά των φιλοξενούμενων οι Ρουσσάκης, Σάαντο και Νίλι.

Ο ΟΦΗ είναι το φαβορί της αναμέτρησης, ωστόσο θα επιλέξουμε να σημειωθούν 2-3 γκολ.

ΑΠΟΕΛ-ΑΕ Λεμεσού (19:00)

Οι δύο ομάδες βρίσκονται αντιμέτωπες στον τελικό του κυπέλλου.

Ο ΑΠΟΕΛ κατέκτησε το πρωτάθλημα με 8 πόντους διαφορά από την δεύτερη ΑΕΚ Λάρνακας και οδεύει για το 7ο νταμπλ της ιστορίας του, ενώ αν η ΑΕΛ κατακτήσει το κύπελλο θα ξεκινήσει από τον δεύτερο γύρο των προκριματικών του Europa League.Το Σάββατο (18/5) οι δύο ομάδες βρέθηκαν αντιμέτωπες για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, με τον ΑΠΟΕΛ να επικρατεί με 4-0 και πλέον ξέρει καλύτερα ποιές είναι οι αδυναμίες της αντιπάλου του.

Η τελευταία τους αναμέτρηση μπορεί και να ληφθεί υπόψιν ως του τι αναμένεται να δούμε στον τελικό, οπότε θα επιλέξουμε τη νίκη του ΑΠΟΕΛ.

Συνοπτικά:

ΟΦΗ-Πλατανιάς: 2-3 γκολ (1.88)

ΑΠΟΕΛ-ΑΕΛ Λεμεσού: (2.20)