ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: Οι στοιχηματικοί συντάκτες του ΦΩΤΟΣ προτείνουν

Οι στοιχηματικοί συντάκτες του ΦΩΤΟΣ δίνουν τις δικές τους προβλέψεις για τον τελικό του ΟΑΚΑ.

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: Οι στοιχηματικοί συντάκτες του ΦΩΤΟΣ προτείνουν

ΠΑΟΚ και ΑΕΚ διασταυρώνουν τα ξίφη του απόψε (20:30) στο ΟΑΚΑ για την κατάκτηση του κυπέλλου και οι στοιχηματικοί συντάκτες του ΦΩΤΟΣ δίνουν της προβλέψεις τους για τον τελικό.

ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΕΜΠΕΝΤΕΒ

Το 3/3 ο ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ έρχεται στην Αθήνα με την αύρα του αήττητου πρωταθλήματος και θέλει να κλείσει την χρονιά με νταμπλ, προσθέτοντας στην συλλογή του το τρίτο συνεχόμενο κύπελλο. Οι δύο ομάδες δεν έχουν αλλάξει πολύ από το τελευταία τελικό, με τους Βράνιες και Αραούχο να λείπουν μόνο από την ΑΕΚ και οι Πρίγιοβιτς με τον τραυματία Βιεϊρίνια από τους Θεσσαλονικείς. Η αρμάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου έχει ένα ελαφρώς προβάδισμα στο σετ των αποδόσεων, όμως το παιχνίδι αναμένεται να κλειστό και ίσως κριθεί στο δεύτερο ημίχρονο, όπως έγινε και τις προηγούμενες δύο χρονιές. Το σημείο Χ ημ./1 τελ. βρίσκεται σε απόδοση 5.15.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

Σκοράρουν Πέλκας και Πόνσε

Για 3η συνεχόμενη χρονιά ΠΑΟΚ και ΑΕΚ θα βρεθούν αντιμέτωποι σε έναν τελικό με τους Θεσσαλονικείς να έχουν κατακτήσει το τρόπαιο τα 2 προηγούμενα χρόνια. Ο πρωταθλητής ΠΑΟΚ κατεβαίνει με σκοπό να κατακτήσει το πρώτο νταμπλ της ιστορίας του και δείχνει πιο έτοιμος από ποτέ να το καταφέρει. Από την άλλη η Ένωση του Μανόλο Χιμένεθ δεν έχει περιθώρια να χάσει ακόμα έναν τελικό και για αυτό το λόγο αναμένουμε σκληρή μάχη. Το παιχνίδι θα είναι κλειστό χωρίς πολλές φάσεις καθώς και οι άδειες κερκίδες θα παίξουν τον δικό τους ρόλο στον ρυθμό του αγώνα. Θα στοιχηματίσουμε στο να σκοράρει ο Δημήτρης Πέλκας για τον ΠΑΟΚ, αφού είναι αυτός που κινεί τα επιθετικά νήματα της ομάδας και εκτελεί σχεδόν κάθε στημένη μπάλα. Για τους «κιτρινόμαυρους» πρώτος σκόρερ είναι ο Εζεκιέλ Πόνσε και πιστεύω πως μπορεί να βρει και εκείνος τον δρόμο προς τα δίχτυα. Να σκοράρει ο Πέλκας (6.00) και Να σκοράρει ο Πόνσε (3.50)

ΣΤΡΑΤΟΣ ΔΙΑΚΟΥΜΟΠΟΥΛΟΣ

Ισοπαλία και να σκοράρει ο Πέλκας !

Σε τέτοιας κρισιμότητας και σημασίας ματς πολύ δύσκολα προκύπτει σημείο για στοιχηματισμό. Τον πρώτο λόγο δίνουμε στην ισοπαλία που προσφέρεται σε απόδοση 3.00! Μας αρέσει πολύ το ενδεχόμενο να σκοράρει ο Δημήτρης Πέλκας, που σε τέτοια παιχνίδια αφιονίζεται και χτίζει το προφίλ του ως ο… νέος «Μεγαλέξανδρος» του ΠΑΟΚ. Η απόδοση του να βάλει γκολ σε οποιοδήποτε σημείο του αγώνα εκτοξεύεται στο 6.00!