Τρέχει για τελικό ο Άγιαξ

Το παιχνίδι Άγιαξ-Τότεναμ ξεχωρίζει στο κουπόνι της Τετάρτης (8/5).

Τρέχει για τελικό ο Άγιαξ

Ο Άγιαξ υποδέχεται την Τότεναμ για τον επαναληπτικό αγώνα των ημιτελικών του Champions League. Οι Ολλανδοί επικράτησαν στο «White Hart Lane» με 1-0 χάρη στο γκολ του Ντόνι Φαν Ντερ Μπικ.

Η ομάδα του Έρικ Τεν Χάγκ κατέκτησε το κύπελλο Ολλανδίας την Κυριακή (7/5) νικώντας με 4-0 την Βίλεμ των Παυλίδη και Βρουσάι και πηγαίνει με την καλύτερη ψυχολογία για να αντιμετωπίσει την Τότεναμ. Ο 49χρονος προπονητής του "αίαντα" άφησε στον πάγκο τους Νέρες, Σόνε και Βέλτμαν, με τους δύο πρώτους να περνάνε στον αγωνιστικό χώρο στο 58ο και 79ο λεπτό αντίστοιχα. Όλοι οι παίκτες είναι διαθέσιμοι για το αποψινό παιχνίδι.

Η Τότεναμ έχασε το Σάββατο (4/5) για τρίτο διαδοχικό παιχνίδι σε όλες τις διοργανώσεις, αυτή τη φορά από την Μπόρνμουθ με 1-0 εκτός έδρας, ενώ έπαιζε με 9 παίκτες από το 48', με τον Σον να αποβάλλεται στο 43' και ο Φόιθ στο 48', δύο λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο. Παρά την ήττα, εξασφάλισε την συμμετοχή της στο Champions League της νέας σεζόν. Ο Μαουρίσιο Ποκετίνο άφησε στον πάγκο τους Βανιγιάμα και Γιορέντε, με τον πρώτο να περνάει ως αλλαγή με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου. Εκτός μάχης τέθηκε ο τραυματίας Χάρι Κέιν, ενώ αμφίβολοι είναι οι Σάντσεζ και Βερτόγκεν.

Ο Άγιαξ κρατάει την πρόκριση στα χέρια του, ωστόσο δυσκολεύεται στην έδρα του στα ευρωπαϊκά παιχνίδια, κάτι που ελπίζει να μην αποδειχθεί και απόψε, οπότε θα επιλέξουμε τη νίκη των γηπεδούχων από το ημίχρονο. Αν κάποιος ψάχνει για μεγαλύτερη απόδοση μπορεί να ποντάρει στην ισοπαλία του ημιχρόνου και νίκη των Ολλανδών.

Συνοπτικά:

Άγιαξ-Τότεναμ: 1 ημ./1 τελ. (2.85) ή Χ ημ./1 τελ. (4.85)