Πάσχα γεμάτο ποδόσφαιρο

Φουλ δράση σε όλα τα πρωταθλήματα και ενδιαφέρουσες επιλογές για στοίχημα έχουμε σήμερα και αύριο (7/4-8/4)

Πάσχα γεμάτο ποδόσφαιρο

Κάτι σημαντικό για όλους τους παίκτες του στοιχήματος. Τα πρακτορεία λειτουργούν μέχρι σήμερα νωρίς το απόγευμα. Ακολούθως κλείνουν μέχρι τη Δευτέρα.

Ας ασχοληθούμε τώρα με τις αναμετρήσεις που μας ενδιαφέρουν. Αναφέρουμε αγώνες που διεξάγονται και σήμερα Μεγάλο Σάββατο και αύριο Κυριακή του Πάσχα.

Στέφεται πρωταθλήτρια η Μπάγερν

Η μεγαλύτερη ομάδα της Γερμανίας απέχει μία νίκη από το να κατακτήσει και το φετινό πρωτάθλημα, το έκτο συνεχόμενο. Μεσοβδόμαδα τα πήγε μια χαρά στην Ανδαλουσία. Νίκησε 2-1 τη Σεβίλλη και την υποδέχεται μεσοβδόμαδα στο Μόναχο για να οριστικοποιήσει την πρόκριση στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Σήμερα «εκστρατεύει» στο Άουγκσμπουργκ για να δώσει το τελευταίο βαθμολογικού ενδιαφέροντος παιχνίδι της στο πρωτάθλημα. Και οι «φτωχοί» της Βαυαρίας είναι δύσκολο να προβάλλουν αντίσταση.

Συνεχίζοντας με τη Μπουντεσλίγκα έχει ενδιαφέρον και πιθανότητες να δούμε αρκετά γκολ στην αναμέτρηση της Άιντραχτ Φρανκφούρτης με τη Χοφενχάιμ. Και οι δύο τα καταφέρνουν μια χαρά στην επίθεση.

Στη Β’ Γερμανίας η Νυρεμβέργη προσπαθεί να εδραιωθεί στη δεύτερη θέση (απευθείας άνοδος). Δεν έχει σημειώσει ούτε μια νίκη εδώ και 5 αγωνιστικές. Αν δεν νικήσει ούτε τη χαμηλών δυνατοτήτων και προερχόμενη από συνεχείς ήττες Χαϊντενχάιμ, τότε η κατάσταση θα γίνει αγωνιώδης και αρνητική.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Άουγκσμπουργκ – Μπάγερν 2
Άιντραχτ – Χοφενχάιμ Over 2,5
Νυρεμβέργη – Χαϊντενχάιμ 1

Άλλοι ανέμελοι, άλλοι αποφασισμένοι

Μεγάλες αποδόσεις αναζητάμε στην Πρέμιερ Λιγκ. Η Γουότφορντ έχει βγει εντελώς εκτός ρυθμού και σύντομα θα μείνει και εκτός στόχων. Η Μπέρνλι όμως εντυπωσιάζει και έχει και σοβαρό κίνητρο. Κρατά την 7η θέση που ενδέχεται να εξασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο και φυσικά δεν σκοπεύει να τη χάσει. Χ2 μεγάλων αποδόσεων.

Χαμηλώνουμε κατηγορία και πηγαίνουμε στην Τσάμπιονσιπ. Φορμαρισμένες και με μεγάλους στόχους και η Σέφιλντ Γουένσντεϊ και η Φούλαμ. Αμφότερες θα διεκδικήσουν τη νίκη και ενδέχεται να δούμε αρκετά γκολ.

Ακριβώς ίδια η προσμονή και στο Γέοβιλ – Λούτον της τέταρτης κατηγορίας, λόγω της αγωνιστικής ανόδου των φιλοξενούμενων.

Στη Νάσιοναλ Λιγκ η Τσέστερ απέχει ελάχιστα από την οριστικοποίηση του υποβιβασμού της και η Τρανμίρ τα δίνει όλα για τον προβιβασμό της.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Γουότφορντ – Μπέρνλι Χ2
Σέφιλντ Γουένσντεϊ – Φούλαμ Over 2,5 (1,55)
Γέοβιλ – Λούτον Over 2,5
Τσέστερ – Τρανμίρ 2

Πάμε και στη Γαλλία

Η Λιόν καλείται να εξαπολύσει αντεπίθεση για να προλάβει την τρίτη θέση της κατάταξης (οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ). Στέκεται μπροστά της ως γηπεδούχος η ουραγός Μετς και οι «λιονέ» είναι μάλλον αναγκασμένοι να φύγουν νικητές.

Στο μεταξύ, η παραγωγικότατη Νις αναμετράται με τη σταθερότητα και επίσης χωρίς επιθετικό πρόβλημα Ρεν. Αμφότεροι οι αντίπαλοι θα παλέψουν για την επικράτηση με όπλο τη γραμμή κρούσης. Γκολ και θέαμα.

Κυριακή του Πάσχα διεξάγονται τα δύο παιχνίδια.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Μετς – Λιόν 2
Νις – Ρεν Over 2,5

Ας μιλήσουμε και ισπανικά

Η Μπέτις εντυπωσιάζει. Σημείωσε τρεις συνεχόμενες νίκες και ανέβηκε στην έκτη θέση της Πριμέρα (έξοδος στο Γιουρόπα Λιγκ). Αν ξεπεράσει και την αντίσταση της συνήθως άσφαιρης Εϊμπάρ, τότε θα κάνει ένα μεγάλο βήμα προς τη μεγάλη έκπληξη.

ΠΡΟΤΑΣΗ
Μπέτις – Εϊμπάρ 1

Και βέβαια ιταλικά

Πολύ μεγάλη διαφορά χωρίζει τη Μίλαν από τη Σασουόλο. Στο χέρι των «ροσονέρι» να κερδίσουν και να εδραιωθούν στην εξάδα, διατηρώντας συγχρόνως ελπίδες για το κάτι παραπάνω.

Την Κυριακή του Πάσχα η Κροτόνε επιχειρεί να δώσει αγώνα κρισιμότατο για την παραμονή της. Υποδέχεται τη Μπολόνια που αιωρείται στα μέσα της κατάταξης και σαφέστατα το κίνητρό της είναι λιγότερο ισχυρό.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Μίλαν – Σασουόλο 1
Κροτόνε – Μπολόνια 1