Οι "μπουκ" βλέπουν Μάντσεστερ Σίτι και ξεγράφουν την Λίβερπουλ

Σε ακλόνητο φαβορί παρουσιάζουν την Μάντσεστερ Σίτι οι στοιχηματικές εταιρίες με βάση την απόδοση στον άσσο της Γιουνάιτεντ κόντρα στη Σίτι

Οι "μπουκ" βλέπουν Μάντσεστερ Σίτι και ξεγράφουν την Λίβερπουλ

Το Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Μάντσεστερ Σίτι είναι η αναμέτρηση που κλέβει την παράσταση απόψε (24/4,22:00), καθώς είναι το μεγαλύτερο ντέρμπι που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την εξέλιξη του πρωταθλήματος και τον πρώτο στον βαθμολογικό πίνακα.

Αυτή την στιγμή η Λίβερπουλ είναι πρώτη στην βαθμολογία με 88 βαθμούς σε 35 αγώνες ενώ η Σίτι έχει έναν αγώνα λιγότερο με 86 βαθμούς στην βαθμολογία. Σε περίπτωση νίκη της Γιουνάιτεντ η Λίβερπουλ θα είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος ύστερα από 29 χρόνια.

Μεγάλο ενδιαφέρον ωστόσο παρουσιάζει και στοιχηματικά ο αγώνας,με την νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να έχει απόδοση στις στοιχηματικές εταιρίες (6,50).

Απόδοση αρκετά ψηλή για γηπεδούχο ομάδα και ειδικά σε ντέρμπι. Η Γιουνάιτεντ μπορεί να προέρχεται από κακά αποτελέσματα αλλά έχει αποδείξει και στο παρελθόν πως στα δύσκολα έχει τις απαντήσεις.

Όμως οι Μπουκ δείχνουν με τη συγκεκριμένη απόδοση ότι θεωρούν ξεκάθαρο φαβορί στη συγκεκριμένη αναμέτρηση τη Σίτι και κατ' επέκταση την ομάδα που θα έχει το προβάδισμα, έναντι της Λίβερπουλ στη μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

POLL: ΨΗΦΙΣΕ ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΝΤΕΡΜΠΙ