Ντέρμπι αετών, 2/2 για την Βαλένθια

Οι αναμετρήσεις του Europa League ξεχωρίζουν από το σημερινό κουπόνι (18/4)

Ντέρμπι αετών, 2/2 για την Βαλένθια

Άιντραχτ-Μπενφίκα (22:00 ΟΤΕ Sport 3)

Η Μπενφίκα είχε νικήσει στον πρώτο γύρο με 4-2.

Η Άιντραχτ έχασε από την Άουγκσμπουργκ εντός έδρας με 3-1, ωστόσο παραμένει στην 4η θέση, ένα βαθμό μπροστά από την Γκλάντμπαχ. Το σκορ του πρώτου γύρου της προσθέτει περισσότερο άγχος, όμως έχει το αβαντάζ της έδρας, καθώς με νίκη 2-0 ή 3-1 προκρίνεται.

Ο Άντι Χούτερ προχώρησε σε ολοκληρωτικό ροτέισον σε σχέση με το παιχνίδι με την Μπενφίκα, αλλάζοντας και τους 11 παίκτες, κάτι που δείχνει πως θα τα δώσει όλα για την πρόκριση.

Δεν θα αγωνιστεί ο τιμωρημένος Ομπίτ Εντικά, ενώ αμφίβολος είναι ο Σεμπάστιαν Χαλέρ.

Η Μπενφίκα παραμένει στη κορυφή του πορτογαλικού πρωταθλήματος μαζί με την Πόρτο, μετά τη νίκη επί της Σετούμπαλ με 4-2 εντός έδρας και θα παραμένει προσηλωμένη στον στόχο της πρόκρισης κόντρα στην Άιντραχτ.

Ο Μπρούνο Λάγκε κράτησε έξι παίκτες στο αρχικό σχήμα σε σχέση με το παιχνίδι με την Άιντραχτ, ρισκάροντας την φυσική κατάσταση παικτών όπως ο Ζοάο Φέλιξ, ο Ράφαελ Σίλβα και ο Ανδρέας Σάμαρης.

Ο Λάγκε θα έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες.

Η Άιντραχτ είναι πιο φρέσκια και θα κοιτάξει να εκμεταλλευτεί την έδρα της, οπότε θα επιλέξουμε τη νίκη των Γερμανών σε συνδιασμό με το over 2.5.

Βαλένθια-Βιγιαρεάλ (22:00 ΟΤΕ Sport 7)

Η Βαλένθια νίκησε 3-1 στον πρώτο γύρο.

Η Βαλένθια νίκησε 3-1 την Λεβάντε εντός έδρας στο ντέρμπι των "νυχτερίδων" και βρίσκεται στην 6η θέση και τρεις βαθμούς μακριά από την 4η Σεβίλλη.

Ο Μαρσελίνο έκανε μόλις τέσσερις αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με το παιχνίδι με την Βιγιαρεάλ, κάτι που δείχνει πως δεν ανησυχεί για την ρεβάνς.

Ο Τζεόφρι Κοντόγκμπια παραμένει τραυματίας, ενώ ο Κριστιάνο Πιτσίνι θεωρείται αμφίβολος.

Η Βιγιαρεάλ πήρε σημαντικό τρίποντο στην έδρα της Χιρόνα και ανέβηκε στην 15η θέση, διατηρώντας μία απόσταση δύο βαθμών από την ζώνη του υποβιβασμού.

Ο Χαβιέρ Καγιέχα κράτησε έξι παίκτες στην αρχική ενδεκάδα σε σχέση με το παιχνίδι με την Βαλένθια, καθώς το παιχνίδι με την Χιρόνα ήταν ζωής ή θανάτου και απ'ότι φαίνεται δεν θα προβάλει μεγάλη αντίσταση στην Βαλένθια.

Η μόνη απώλεια για τις νυχτερίδες είναι ο τιμωρημένος Αλβάρο, ενώ αμφίβολος είναι ο Χάουμε Κόστα.

Η Βιγιαρεάλ έχει εγκαταλείψει το Europa League και επικεντρώνεται στην σωτηρία της, κάτι που δίνει σαφές προβάδισμα στη Βαλένθια, οπότε θα επιλέξουμε τη νίκη των γηπεδούχων.

Συνοπτικά:

Άιντραχτ-Μπενφίκα: 1 & over 2.5 (2.30)

Βαλένθια-Βιγιαρεάλ: 1 (1.70)