Με ασφάλεια η Λιόν, αρκετά γκολ στη Γερμανία

Οι αναμετρήσεις που ξεχωρίζουν από το σημερινό κουπόνι (29/3) του στοιχήματος. 

Με ασφάλεια η Λιόν, αρκετά γκολ στη Γερμανία

Χοφενχάιμ-Λεβερκούζεν (21:30 Cosmotesports)

Οι δύο ομάδες βρίσκονται αντιμέτωπες για την 27η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα.

H Χοφενχάιμ βρίσκεται στην 9η θέση του πρωταθλήματος και απέχει τέσσερις βαθμούς από την 6η Λεβερκούζεν και τη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Europa League. Πριν τη διακοπή, αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1) εκτός έδρας με την Στουτγκάρδη, όπου ήταν πιο επιθετική στο δεύτερο ημίχρονο, όμως όχι και αποτελεσματική. Ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν δεν θα έχει στη διάθεσή του τον λυτρωτή της Γερμανίας με την Ολλανδία, Νίκο Σουλτζ, λόγω τιμωρίας, αλλά και τους τραυματίες Κράμαριτς και Ζαλάι, ενώ αμφίβολος είναι ο Ρέις Νέλσον.

Η Λεβερκούζεν παλεύει να μπει στην τετράδα, ώστε να μπει στους ομίλους του Champions League, καθώς η 4η Γκλάντμπαχ απέχει πέντε βαθμούς. Πριν τη διακοπή έχασε μέσα στην έδρα της με 3-1 από την Βέρντερ Βρέμης, έχοντας κακή εικόνα στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο μισό ανέβασε ρυθμούς και μείωσε σε 2-1, όμως η... "ταφόπλακα" μπήκε στο 85'. Ο Πίτερ Μπος δεν θα έχει μαζί του τον τιμωρημένο Βέντελ, ενώ τελευταία στιγμή θα κρίνει αν είναι έτοιμος ο Λαρς Μπέντερ.

Αν ακολουθήσουμε την ιστορία, θα ποντάρουμε στο σημείο 4-6 γκολ, το οποίο σημειώθηκε και στις τρεις τελευταίες μεταξύ τους αναμετρήσεις.

Ρεν-Λιόν (21:45 Novasports)

Οι δύο ομάδες βρίσκονται αντιμέτωπες για την 30η αγωνιστική της Ligue 1.

Η Ρεν αποκλείστηκε με ανατροπή από την Άρσεναλ στους 16 του Europa League (3-1 νίκη εντός, 0-3 ήττα εκτός), ωστόσο βρίσκεται στα ημιτελικά του Coupe de France, το οποίο αν το κατακτήσει και τερματίσει από την 6η θέση-στην οποία βρίσκεται τώρα-και κάτω, θα μπορεί να πάρει το εισιτήριο που οδηγεί στο Europa. Στο τελευταίο της επίσημο παιχνίδι (17/3) πριν τη διακοπή των εθνικών, αναδείχθηκε ισόπαλη εκτός έδρας με την Μπορντό, όπου χρειάστηκε γκολ στο 91' για να πάρει τον βαθμό. Ο Ζουλιέν Στεφάν δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τιμωρημένους αμυντικούς Τραορέ και Μπενσεμπαινί, ο μέσος Μπουριγκόντ, αλλά και ο τραυματίας επιθετικός Σιμπατσού.

Η Λιόν αποκλείστηκε στου 16 του Champions League από την Μπαρτσελόνα (0-0 εντός, 1-5 εκτός) και πλέον κυνηγάει την δεύτερη θέση-όπου βρίσκεται η Λιλ με τέσσερις βαθμούς διαφορά- η οποία οδηγεί και στους ομίλους της κορυφαίας συλλογικής διοργάνωσης, αλλά και τον τελικό του Κυπέλλου, όπου το εμπόδιό της στα ημιτελικά είναι η Ρεν. Στο τελευταίο της επίσημο παιχνίδι (17/3) νίκησε εντός έδρας την Μονπελιέ (3-2), χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα. Ο Μπρούνο Ζενεσιό δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή τον τραυματία Μεντί, αλλά και τους μεσοβδόμαδα διεθνείς Τετέ και Κορνέτ. Ο βασικός τερματοφύλακας, Λόπεζ έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και βρίσκεται στην αποστολή.

Η Ρεν έχει σημαντικές απουσίες στην άμυνα, όμως και η Λιόν δεν τα πάει καλά τελευταία στα εκτός έδρας, κάτι που μας κάνει να επιλέξουμε την επιλογή του Χ2 διπλή ευκαιρία και over.

Συνοπτικά:

Χοφενχάιμ-Λεβερκούζεν: 4-6 γκολ (2.05)

Ρεν-Λιόν: Χ2 διπλή ευκαιρία & over (1.87)