Euroleague: Φουλ επίθεση σε Τουρκία και Βιτόρια

Οι μάχες για την Euroleague ξεχωρίζουν από το αποψινό (29/3) κουπόνι του στοιχήματος.

Euroleague: Φουλ επίθεση σε Τουρκία και Βιτόρια

Δύο αγωνιστικές μένουν για το τέλος της κανονικής περιόδου στην Euroleague με τις ομάδες που βρίσκονται κοντά στην βαθμολογία να θέλουν την νίκη ώστε να πάρουν το προβάδισμα για να μπουν στα play-off.

Μπασκόνια-Αναντολού Εφές

Στην Χώρα των Βάσκων αναμένεται να γίνει σπουδαίο παιχνίδι ανάμεσα σε Μπασκόνια και Αναντολού Εφές με τους Βάσκους να θέλουν την νίκη για να διατηρήσουν τις ελπίδες τους για την πρόκριση στα Play-off της Euroleague. Από την άλλη μεριά η ομάδα του Εργκίν Αταμάν κατεβαίνει χωρίς άγχος καθώς έχει προκριθεί στην επόμενη φάση και έχει πάρει και το πλεονέκτημα έδρας. Οι δύο ομάδες είναι πάρα πολύ επιθετικές και ειδικά η Μπακόνια στο γήπεδο της μεταμορφώνεται επιθετικά ενώ η Εφές από την φύση της είναι επιθετική ομάδα γι' αυτό το λόγο ποντάρουμε στο Over 167,5 πόντους.

Νταρουσάφακα-Μπάγερν Μονάχου

Η Νταρουσάφακα υποδέχεται την Μπάγερν Μονάχου για την 29η αγωνιστική της Euroleague στην Τουρκία. Η Νταρουσάφακα έχασε την προηγούμενη εβδομάδα απο την Ζαλγκίρις ενώ η Μπάγερν κέρδισε με Buzzer Beater του Κόπονεν την Μπαρτσελόνα. Η Μπάγερν έχει λίγες πιθανότητες να προκριθεί στα play-off όμως θα το κυνηγήσει μέχρι τέλους ώστε να διατηρήσει όποιες ελπίδες έχει. Η Μπάγερν Μονάχου θέλει την νίκη οπωσδήποτε και γι'αυτό το λόγο θα ποντάρουμε στην νίκη της Μπάγερν με Χάντικαπ -10.5 πόντους.

Συνοπτικά
Μπασκόνια-Αναντολού Εφές: Οver 167,5 πόντους (2,05)

Νταρουσάφακα-Μπάγερν Μονάχου: Νίκη Μπάγερν με χάντικαπ -10,5 πόντους(2,85)